MENIU

Revoluția prețurilor la eMAG – Reduceri de până la 50% - Topul celor mai vândute produse

Revoluția prețurilor de la eMAG este o promoție de excepție a magazinului online. Periodic prețurile scad foarte mult în cadrul acestei promoții.

Revoluția prețurilor de la eMAG are prețuri chiar și cu 50% reduse. Consultați oferta completă AICI.

Revoluția prețurilor – În continuare vă prezentăm 10 produse care au cele mai mari reduceri de la eMAG dar și care sunt cele mai căutate. Nu lipsesc telefoanele mobile Samsung Galaxy S6 și Apple iPhone, telefoane care sunt extrem de căutate de clienții magazinului online și care beneficiază și ele de prețuri speciale timp de 3 zile.

eMAG Black Friday 2016 - Catalogul complet al reducerilor. Iata surprizele de anul asta

Revoluția Prețurilor la eMAG – Apple iPhone 5S

Unul dintre telefoanele care au cele mai mari reduceri la eMAG în cadrul promoției Revoluția Prețurilor este un model ceva mai vechi de la iPhone dar foarte actual ce folosește tehnologie performantă și beneficiază de toată calitatea Apple. Iphone 5S are reducere de 26% de la eMAG și e dotat cu meorie de 16 Gb. Oferta poate fi găsită AICI.

Revoluția Prețurilor la eMAG – Samsung Galaxy S6

Telefonul mobil Samsung Galaxy S6 este unul dintre cele mai râvnite ale momentului și chiar unul dintre cele mai puternice. În plus, față de concurentul direct al celor de la Samsung, telefoanele produse sunt mult mai ieftine. Telefonul are și o reducere de la REVOLUția Prețurilor de 22%. Oferta completă de la Samsung Galaxy S6 o găsiți AICI.

Revoluția Prețurilor de la eMAG – Apple iPhone 6S

Fără doar și poate, acesta este telefonul momentului și iPhone 6S este primul lucru la care se uită cei mai mulți vizitatori ai magazinului online eMAG în timpul promoției Revoluția Prețurilor. Ei bine, da, prețul scade chiar și pentru acest telefon, este un moment ideal să îl achiziționați. Consultați oferta completă AICI.

Revoluția prețurilor la eMAG – Allview A7 LITE

Acest telefon este foarte avantajos, probabil cel mai ieftin smart cu atâtea tehnologii moderne disponibile. eMAG vine cu o reducere de 39% în cadrul promoției Revoluția Prețurilor. Telefonul de la Allview are dual SIM, memorie 8 GB, display-ul de 5 inch și cameră principală de 5MP. Oferta poate fi consultată AICI.

Revoluția prețurilor la eMAG – Apple iPad Air 2

ȘI tabletele au prețuri foarte bune la eMAG în cadrul promoției Revoluția Prețurilor. Apple iPad Air 2 care este dotată cu WIFI și o memorie generoasă de 16 GB beneficiază de 13% discount. Consultați oferta AICI.

Revoluția prețurilor la eMAG – Tableta Asus MemO Pad 7

O altă tabletă care nouă ne-a atras atenția prin prețul avantajos, reducerea în cadrul promoției Revoluția prețurilor la eMAG dar și configurația excelentă este acest model de la Asus. Tableta are procesor Intel Atom QUAD cORE DE 1.3 gHZ, 7 INCH DISPlay, 1gb RAM și memorie de 16 Gb. Tableta e dotată și cu WIFI. Consultați oferta AICI.

Revoluția Prețurilor de la eMAG – Laptop 2 în 1 Lenovo Miix

Laptopul 2 în 1 de la Lenovo se poatr transforma în tabletă, e dotat cu procesor Intel Atom de 1.33 Ghz și are un display de 10.1 inch. Laptopul are 2 Gb memorie, 64 GB EMMC spațiu de stocare și vine cu sistemul de operare Windows 10 Home preinstalat. În plus, laptopul beneficiază de discount de 22%. Consultați oferta AICI.

Revoluția prețurilor de la eMAG – Laptop Acer Aspire

Laptopul Acer Aspire beneficiază de discount de 13% în cadrul promoției Revoluția Prețurilor. Laptopul are procesor de 1.4 Ghz, display de 15.6 inch și spațiu de stocare de 500GB. Toate datele dar și prețul le găsiți AICI.

Revoluția Prețurilor de la eMAG – Laptop Dell Inspirion

20% discount și pentru acest laptop de excepție de la Dell. Laptopul are procesor Intel Pentium de 1.6 Ghz, display de 15.6 inch, 4 GB memorie și 500 GB spațiu de stocare. Consultați oferta completă AICI.

Revoluția prețurilor de la eMAG – Lenovo IdeaPad G50-80

Laptopul Lenovo IdeaPad are procesor Intel Core i3 de 1.7 Ghz pe structură Haswell, display de 15.6 inch, 4 GB memorie și spațiu de stocare foarte generos de 1 TB. În plus, laptopul e dotat cu unitate optică. Toate detaliile și prețul le găsiți AICI.

Revoluția Prețurilor de la eMAG – Laptop Lenovo Idea Pad G50-80

Pentru o investiție ceva mai consistentă, vă recomandăm laptopul Lenovo Idea Pad G50-80 care are procesor Intel Core i5, 2.2 Ghz, display Full HD de 15.6 inch, 4 GB memorie și 1 TB spațiu de stocare. Prețul cu 16% reducere poate fi găsit AICI.

Revoluția Prețurilor de la eMAG – Laptop Asus

Ultimul laptop pe care vi-l recomandăm din cadrul promoției Revoluția Prețurilor de la eMAG este de la Asus, are procesor Intel Core cu frecvență de 2.2 Ghz, i5 Droadwell, display-ul are 15.6 inch, 1 TB memorie și placă video nVidia GeForce. Prețul poate fi găsit AICI.

 

 

Mai multe articole despre:
emag revolutia preturilor