MENIU

Regele Charles al III-lea, dat de gol de un cititor pe buze. S-a plictisit la propria încoronare și l-au enervat nepoții

Regele Charles al III-lea și regina-consoartă Camilla (Profimedia)

Regele Charles al III-lea a fost tot timpul nemulțumit că ceva nu merge cum trebuie la ceremonia încoronării sale. Momentele în care suveranul și-a manifestat nervozitatea au fost date în vileag de un expert în citirea pe buze, notează The Guardian.

Regele şi regina au sosit mai devreme decât era stabilit la Westminster Abbey şi au fost nevoiţi să aştepte în trăsură, scrie cotidianul britanic, citat de news.ro.

Prinţul şi prinţesa de Wales, însoţiţi de prinţesa Charlotte şi prinţul Louis, ar fi întârziat, astfel că ei s-au alăturat procesiunii regelui în Westminster Abbey, nu au intrat înainte.

 

Un expert în citirea buzelor a spus pentru Sky News că regele s-a plâns înaintea ceremoniei: “Nu putem fi niciodată la timp. Da, sunt... Este ceva negativ. Întotdeauna există ceva... Este plictisitor”.

 

William şi Kate ar fi trebuit să ajungă la Westminster Abbey pentru ceremonie la ora locală 10.45, iar Charles şi Camilla aveau programată sosirea la ora 10.53.