MENIU

Reduceri la biciclete, triciclete și mașinuțe electrice de la eMAG pentru Ziua Copilului

eMAG a demarat o campanie de Ziua Copilului cu reduceri la cadouri pentru cei mici. Bicicletele, tricicletele și mașinuțele electrice sunt la mare căutare și acum beneficiază de reduceri semnificative.

Întreaga ofertă cu mașinuțe și triciclete pentru preșcolari o găsiți AICI.

O gamă diversificată de biciclete, triciclete și trotinete pentru școlari găsiți AICI.

În continuare aveți o selecție cu cele mai mari reduceri și cele mai bune oferte de biciclete, triciclete și mașinuțe electrice de la eMAG pentru Ziua Copilului.

Și nu uitați că în apropiere de Ziua Copilului, eMAG are o mulțime de reduceri și un concurs prin care puteți câștiga o excursie împreună cu familia. Toate produsele și detaliile le găsiți AICI.

Reduceri la eMAG de Ziua Copilului - trotinetă Mondo Barbie

Trotineta Mondo Barbie este un cadou excelent de Ziua Copilului, are și o reducere de 20% de la eMAG și este dotată cu roți din silicon de 120 mm. În plus, are cadru de aluminiu si suprafață anti alunecare pentru mâini și pentru picioare.

Trotineta suportă o greutate de până la 50 kg, este pliabilă și ghidonul e reglabil pe 3 trepte.

Prețul trotinetei îl găsiți AICI.

Mai multe biciclete, triciclete și trotinete găsiți AICI.

Reduceri la eMAG de Ziua Copilului - set protecții D'arpeje Frozen

Cască, genunchiere și cotiere sunt incluse în pachetul de protecții D'arpeje Frozen. Acest set de la eMAG beneficiază de o reducere de 50% de Ziua Copilului. Setul este compus din casă imprimată cu prințesele din Frozen, 2 genunchiere, 2 cotiere și un rucsac transparent prevăzut cu bretele, util pentru transportare și depozitare.

Prețul setului îl găsiți AICI.

Mai multe biciclete, triciclete și trotinete găsiți AICI.

Reduceri la eMAG de Ziua Copilului - Bicicletă Mondo cu roți ajutătoare Minions

Bicicleta cu roți ajutătoare de la Mondo are imprimeuri cu Minions, roțile sunt umplute cu cauciuc, nu necesită umflare și nu se pot sparge. Bicicleta e dotată cu frână și pe spate și pe față, claxon, mască de protecție lanț și roți ajutătoare.

Greutatea bicicletei este de 10 kg, iar diametrul roții este de 14 inch. Vârsta minimă pentru această bicicletă e 4 ani și este atât pentru fetițe cât și pentru băieței.

Prețul bicicletei îl găsiți AICI.

Mai multe biciclete, triciclete și trotinete găsiți AICI.

Reduceri la eMAG de Ziua Copilului - trotineta D'Arpeje Avengers

Trotineta cu două roți D'arpeje Avengers are o reducere de 40% din preț de la eMAG de Ziua Copilului. Trotineta e prevăzută cu mânere din spumă, frână de picior, iar roțile sunt din PVC. În plus, trotineta e pliabilă și are o înălțime ajustabilă de la 70-90 cm. Greutatea trotinetei este de 2,5 kg și suportă o greutate maximă de 50 kg.

Prețul trotinetei îl găsiți AICI.

Mai multe biciclete, triciclete și trotinete găsiți AICI.

Reduceri la eMAG de Ziua Copilului - Stamp - bicicleta Minnie Mouse

Bicicleta Minnie Mouse de la Stamp are o reducere de 16% de Ziua Copilului. Bicicleta este pentru fetițe, e prevăzută cu roți pneumatice și cadru din oțel, frână de mână pe roata din față și pe roata din spate, iar scaunul și ghidonul sunt ajustabile.

Bicicleta vine și cu roți ajutătoare, spițele sunt din plastic, iar lanțul este dotat cu o apărătoare. Bicicleta este recomandată copiilor între 95 și 120 cm înălțime.

Prețul bicicletei de la eMAG îl găsiți AICI.

Mai multe biciclete, triciclete și trotinete găsiți AICI.

Reduceri la eMAG de Ziua Copilului - Feber trenuleț Choo Choo Mickey Mouse

Trenulețul Choo Choo Mickey Mouse are o reducere de 20% din preț de la eMAG de Ziua Copilului. Trenulețul este dotat cu un panou de joacă cu sunete, scăunelul are loc de depozitare pentru alte jucării și este confecționat din material plastic rezistent.

Trenulețul asigură stabilitate și siguranță mărită și necesită 3 baterii LR44. Vârsta recomandată pentru acest trenuleț este de 1-3 ani.

Prețul trenulețului îl găsiți AICI.

Mai multe triciclete și mașinuțe pentru preșcolari găsiți AICI.

Reduceri la eMAG de Ziua Copilului - Feber Quad 82

Quad 82 este o mașinuță care funcționează cu motor și baterie de 6v. Mașinuța are accelerație la pedală, iar acumulatorul și încărcătorul sunt incluse în preț. Viteza maximă pe care o poate atinge mașinuța este de 2km/h și cântărește 6,5 kg.

Mașinuța este recomandată copiilor cu vârste între 1 și 3 ani și beneficiază de o reducere de 20% din preț de la eMAG de Ziua Copilului.

Prețul mașinuței îl găsiți AICI.

Mai multe triciclete și mașinuțe pentru preșcolari găsiți AICI.

Reduceri la eMAG de Ziua Copilului - tricicletă Magic Sport de la Biemme

Tricicleta are un preț foarte accesibil, beneficiază și de o reducere de 14% de la eMAG de Ziua Copilului. Tricicleta este acționată cu ajutorul pedalelor, are roți din plastic și o figurină sub formă de fotbalist prinsă în spate. Este recomandată copiilor cu vârste de până la 4 ani. Are culoarea albastră și cântărește 3kg.

Prețul tricicletei este disponibil AICI.

Mai multe triciclete și mașinuțe pentru preșcolari găsiți AICI.

Reduceri la eMAG de Ziua Copilului - Mașină electrică Speed de la Chipolino

Mașina electrică Speed are o reducere de 20% din preț de la eMAG de Ziua Copilului. Mașinuța e prevăzută cu acumulator, bandă de cauciuc pe suprafața roților, are și centură de siguranță, lumini, claxon și melodii.

Mașinuța e dotată cu buton de activare și dezactivare din telecomandă, viteza maximă pe care o poate atinge este de 3 km/h.

Prețul mașinuței electrice îl găsiți AICI.

Mai multe triciclete și mașinuțe pentru preșcolari găsiți AICI.

Reduceri la eMAG de Ziua Copilului - ATV Quad Kripton de la Feber

ATV-ul Quad Kripton are o reducere de 20% din preț la eMAG de Ziua Copilului, funcționează cu motor și baterie de 6v și are accelerație și frână la pedală, cu acționare electrică. Acumulatorul și încărcătorul sunt incluse în preț, iar viteza maximă pe care o poate atinge este de 2km/h. Tracțiunea ATV-ului este pe o singură roată. Vârsta minimă recomandată este 1 an.

Prețul ATV-ului îl găsiți AICI.

Mai multe triciclete și mașinuțe pentru preșcolari găsiți AICI.

Și nu uitați că, în apropiere de Ziua Copilului, eMAG are o mulțime de reduceri și un concurs prin care puteți câștiga o excursie împreună cu familia. Toate produsele și detaliile le găsiți AICI.