MENIU

Reduceri importante la genți de damă, de la Elefant.ro

În aceste zile, unul dintre cele mai importante magazine online, Elefant.ro, anunță reduceri la genți de damă.

Întreaga listă de reduceri Elefant.ro la genți de damă o găsiți LA ACEST LINK. 

Reducere 50%. MAYA. Geanta Ava. Produs fabricat in Italia; Geanta din piele naturala, cu bareta ajustabila; Are doua compartimente interioare si buzunar exterior; Inchidere cu sistem metalic; Inaltime (cm): 17; Lungime (cm): 20; Latime (cm): 7; Lungime bareta (cm): 131. Mai multe detalii și întreaga listă de reduceri genți de damă găsiți LA ACEST LINK.

Reducere 75%. FRANCESCA MORETTI. Geanta Cara. Produs fabricat in Italia; Geanta capitonata din piele, cu doua barete din piele si metal; Este impartita in doua compartimente; Are buzunare interioare; Sistem metalic de inchidere; Inaltime (cm): 18; Lungime (cm): 28; Latime (cm): 8; Greutate (g): 555. Mai multe detalii și întreaga listă de reduceri genți de damă găsiți LA ACEST LINK.

Reducere 60%. FRANCESCA MORETTI. Geanta Judy. Geanta plic din piele, cu o bareta detasabila si reglabila; Model cu pattern si un compartiment interior; Se inchide cu fermoar; Inaltime (cm): 19; Lungime (cm): 29; Greutate (g): 200. Mai multe detalii și întreaga listă de reduceri genți de damă găsiți LA ACEST LINK.

Reducere 65%. MAYA. Geanta Lucrezia. Geanta din piele naturala, cu doua manere; Prevazuta cu bareta ajustabila, detasabila; Inchidere cu fermoar; Inaltime (cm): 26; Lungime (cm): 39; Latime (cm): 12; Lungime maner (cm): 48; Lungime bareta (cm): 100. Mai multe detalii și întreaga listă de reduceri genți de damă găsiți LA ACEST LINK.


Reducere 80%. ROBERTA M. Geanta uni. Geanta din piele de vitel, cu o bareta fixa; Doua compartimente, separate de un buzunar cu fermoar; Are o bareta suplimentara, detasabila; Geanta se inchide cu capsa magnetica; Inaltime (cm): 42; Lungime (cm): 38; Latime (cm): 7. Mai multe detalii și alte reduceri genți damă găsiți LA ACEST LINK

Reducere 80%. ISABELLA RHEA. Geanta uni din piele. Geanta din piele, cu doua manere fixe; O bareta suplimentara, detasabila; Doua compartimente, separate de un buzunar cu fermoar; Geanta se inchide cu fermoar si capsa magnetica; Inaltime (cm): 27; Lungime (cm): 37; Latime (cm): 13. Mai multe detalii găsiți LA ACEST LINK.

Reducere 77%. VALENTINA FIRENZE. Geanta Vox. Geanta din piele de vitel, cu pattern si doua barete fixe; Are un buzunar exterior si o bareta suplimentara; Inchidere cu fermoar; Lungime (cm): 35; Inaltime (cm): 25; Latime (cm): 15. Găsiți mai multe detalii și alte redueri genți damă la ACEST LINK

Reducere 76%. ISABELLA RHEA. Geanta capitonata din piele. Geanta din piele, cu doua barete fixe din metal si piele; Are doua compartimente, separate de un buzunar cu fermoar; Inaltime (cm): 26; Lungime (cm): 33; Latime (cm): 15. Mai multe detalii găsiți LA ACEST LINK.  

Reducere 80%. LUISA VANNINI. Geanta casual din piele. Geanta din piele de vitel, cu doua barete; Prevazuta cu portofel atasat in interior; Model cu accesoriu decorativ; Sistem metalic de inchidere; Inaltime (cm): 21; Lungime (cm): 24; Latime (cm): 12; Greutate (g): 600. Mai multe detalii și întreaga listă reduceri genți de damă găsiți LA ACEST LINK

Reducere 80%. EMILIO MASI. Geanta din piele. Geanta din piele de vitel, cu pattern si doua barete fixe; Are o bareta de umar ajustabila si detasabila; Se inchide cu fermoar; Inaltime (cm): 30; Lungime (cm): 35; Latime (cm): 18. Întreaga listă de reduceri genți damă găsiți LA ACEST LINK.  

Reducere 80%. ROBERTA M. Geanta cu pattern. Geanta din piele de vitel, cu o un maner fix; Prevazuta cu o bareta suplimentara, detasabila; Un compartiment interior; Se inchide cu sistem metalic; Inaltime (cm): 25; Lungime (cm): 34,5; Latime (cm): 12; Greutate (g): 820. Mai multe detalii și reduceri genți de damă găsiți LA ACEST LINK


Reducere 61%. FRANCESCA MORETTI. Geanta Alessandra. Geanta din piele, cu o bareta ajustabila; Are un singur compartiment, cu buzunare laterale; Geanta are sistem de inchidere metalic; Inaltime (cm): 13; Lungime (cm): 24; Latime (cm): 9; Lungime bareta (cm): 114. Mai multe detalii și întreaga listă de reduceri genți de damă găsiți LA ACEST LINK.

Reducere 60%. FRANCESCA MORETTI. Geanta Diana. Produs fabricat in Italia; Geanta din piele, cu bareta fixa; Are buzunare interioare si exterioare; Se inchide cu fermoar; Prevazuta cu accesoriu decorativ metalic; Inaltime (cm): 28. Mai multe detalii și întreaga listă de reduceri genți de damă găsiți LA ACEST LINK.

Reducere 66%. FRANCESCA MORETTI. Geanta Brenda. Produs fabricat in Italia; Geanta capitonata din piele, cu doua barete fixe; Un compartiment interior; Geanta se inchide cu fermoar; Inaltime (cm): 35; Lungime (cm): 40; Latime (cm): 17; Greutate (g): 900. Mai multe detalii și întreaga listă de reduceri genți de damă găsiți LA ACEST LINK.