MENIU

Reduceri eMAG la mașini de spălat rufe și frigidere de până la 40%

În această perioadă sunt reduceri la eMAG pentru mașinile de spălat rufe și frigidere. Profitați de prețurile bune și aruncați o privire pe modelele disponibile la reducere.

Întreaga listă cu reduceri eMAG la mașini de spălat rufe e disponibilă AICI.

Întreaga listă cu reduceri eMAG la frigidere o găsiți AICI.

În continuare aveți o selecție cu cele mai mari reduceri disponibile în acest moment la mașini de spălat rufe și frigidere de la eMAG.

Reduceri eMAG - mașină de spălat Bosch

Această mașină de spălat de la Bosch beneficiază de o reducere de aproape 40% din preț la eMAG, este un produs resigilat dar are o garanție de 2 ani. Mașina Avantixx for Kids Bosch face parte din clasa energetică A+++, fiind foarte economică, are o capacitate de încărcare mare, de 7kg și 1200RPM. În plus este dotată cu display.

Prețul mașinii de spălat e disponibil AICI.

Reduceri eMAG - Combină frigorifică Arctic

Tot aproape 40% reducere din preț este de la eMAG și pentru combina frigorifică Arctic AK315PMf. Acest frigider folosește tehnologia No Frost pentru a face cât mai puțină gheață, face parte din clasa energetică A+ și are o înălțime de 181cm, fiind dotat cu două uși.

Prețul frigiderului e disponibil AICI.

Reduceri eMAG - Mașină de spălat rufe Candy

Această mașină de spălat rufe este cu încărcare verticală, are o capacitate de încărcare de 7kg și face parte din clasa energetică A+. Mașina are 1000 RPM și beneficiază de la eMAG de o reducere de 500 de lei.

Prețul mașinii de spălat e disponibil AICI.

Reduceri eMAG - Frigider Whirlpool

Combina frigorifică Whirlpool WBA Sense Fresh Control are funcția de Direct Cooling, e dotată cu două uși și are un volum de 336l. În plus, mașina de spălat face parte din clasa energetică A+ și are înălțimea de 187,5 cm. La exterior, frigiderul este acoperit cu un strat de inox antiamprentă.

Prețul frigiderului e disponibil AICI.

Reduceri eMAG - Mașină de spălat Gorenje

Mașina de spălat de la Gorenje face parte din clasa energetică A+++ și este foarte economicoasă, și în plus beneficiază de o reducere de aproape 40% din preț de la eMAG. Mașina de spălat are 1200 RPM, este un produs resigilat dar are o garanție de 2 ani de zile.

Prețul mașinii de spălat e disponibil AICI.

Reduceri eMAG - Combină frigorifică Electrolux

Brand-ul românesc Electrolux are un frigider la reducere cu aproape 40% pe eMAG, dotat cu două uși și volum de 350l. Frigiderul are un strat de inox antiamprentă la suprafața, electrovalvă și funcția No Frost.

Prețul acestui frigider e disponibil AICI.

Reduceri eMAG - Mașina de spălat rufe Beko

O altă mașină de spălat rufe ce beneficiază de mari reduceri la eMAG este cea de la Beko. Are o capacitate de încărcare de 6kg, 1200 RPM, face parte din clasa energetică A+ și este de culoare albă.

Prețul e disponibil AICI.

Reduceri eMAG - Mașină de spălat rufe 6th Sense Colours Whirlpool

Mașina de spălat rufe Whirlpool beneficiază de o reducere consistentă de la eMAG, face parte din clasa energetică A+++, este de culoare albă și are 1200 RPM și 6 kg capacitate de încărcare.

Prețul mașinii e disponibil AICI.