MENIU

Recorduri mondiale neobişnuite, în materie de sex

Recorduri mondiale neobişnuite, în materie de sex

Când vine vorba de sex, oamenii, în general, încearcă să le arate partenerilor că sunt cei mai buni în pat. Însă există şi recorduri oficiale, înregistrate în Cartea Guinness a Recordurilor, din acelaşi domeniu. Vezi mai jos câţiva dintre oamenii “cei mai cei”:

Cel mai mare penis

Bărbaţii care se plâng că nu au fost înzestraţi de Mama Natură nu se gândesc că Jonah Falcon trăieşte mai degrabă un blestem, decât o viaţă bună. El este bărbatul cu cel mai lung penis din lume, de 34,3 cm. A fost faimos o vreme, dar ca în toate cazurile, cele 15 minute de celebritate s-au terminat şi acum locuieşte cu mama sa şi nu are un loc de muncă. Nici iubită.

Cea mai mare orgie

Când vine vorba de orgii sau ciudăţenii sexuale, japonezii stau la loc de cinste. A fost un eveniment public, la care au participat 250 de cupluri (adică 500 de persoane), aşezate frumos unul lângă celălalt. Toţi au făcut sex în acelaşi timp.

Cele mai multe orgasme

Recordul a fost înregistrat în 2009, în Danemarca. Recordul iniţial fusese înregistrat de un bărbat cu un an înainte – tot din Danemarca – ajungând la 31 de orgasme. Cu toate acestea, o tânără a reuşit să ajungă la 222 de orgasme într-o singură “sesiune”. Acesta este recordul aflat în prezent în Cartea Guinness.

Cel mai lung păr pubian

Maoni Vi, o femeie din Cape Town, Africa de Sud, a intrat în cartea recordurilor cu cel mai lung păr pubian pe care l-a avut vreun om, vreodată. Părul ajunsese în acel moment la o lungime de 71 de centimetri.

Cea mai lungă ejaculare

Mai exact, cea mai mare distanţă la care a putut ejacula un bărbat vreodată a fost de 5,5 metri. Norocosul se numeşte Horst Schultz. Există şi o femeie care a reuşit să ejaculeze 3,2 metri.

Mai multe articole despre:
recorduri sex record sex