MENIU

Răzbunare cumplită după ce a primit pe telefon o poză indecentă de la un "admirator"

Răzbunare cumplită după ce a primit pe telefon o poză indecentă de la un "admirator"

După ce a primit o poză indecentă de la un bărbat care o urmărea de ceva timp, o tânără de 24 de ani a luat o decizie care a stârnit un val de reacții pe rețelele de socializare unde a făcut publică povestea. 

Shannai Brooks-Jackson, o tânără de 24 de ani, a primit de la Othello o poză indecentă. Șocată, dar profund dezgustată de gestul acestuia, Shannai a început să sape pe rețelele de socializare, în căutarea unor indicii despre bărbat. În scurt timp, i-a găsit mama și a luat legătura cu ea. 

Aceasta i-a trimis aceeași fotografie pe care i-a trimis-o fiul său, însoțită de următorul mesaj: "Vreau doar să știi că fiul tău consideră că este O.K. să trimită femeilor poze cu el în ipostaze indecente, fără niciun motiv anume. Pari o femeie minunată, știu că nu l-ai crescut așa. Cred că e cazul să-i amintești cum să se poarte cu o femeie, să-i arate același respect cu care, mă gândesc, vrea să fii tu tratată."

Și totuși, Shannai nu a avut parte de un răspuns la care se aștepta. Mama lui Othello a susținut că fotografia nu avea cum să fie trimisă de fiul ei. Mai mult, femeia i-a scris că, cel mai probabil, telefonul i-a fost furat. 

La insistențele tinerei, însă, mama bărbatului a promis că va purta o discuție serioasă cu acesta.  

După ce a postat pățania pe o rețea de socializare, Shannai a primit atât laude pentru curaj și ingeniozitate, cât și critici din partea celor care au considerat că mama nu are nici cea mai mică vină pentru comportamentul fiului. 

Mai multe articole despre:
hartuire hartuire online