MENIU

Radu Valcan a devenit bucătar. Ce rețeta a pregătit special pentru femeile însărcinate

In luna in care sunt sarbatorite femeile, Radu Valcan i-a facut sotiei sale o surpriza dulce, dar foarte sanatoasa! Radu a preparat alaturi de Anca Alungulesei, expert in nutritie si trainer in alimentatie raw vegana, un tort de ciocolata si fructe de padure special conceput pentru femeile insarcinate sau pentru cele care alapteaza.

”Sunt incepator in bucatarie, dar imi face placere sa gatesc pentru sotia mea si pentru viitorul meu copil!”, a marturisit Radu. Fara zahar, lactoza si fara foc, dar mai ales fara cacao, tortul cu ciocolata sanatoasa si fructe de padure este alegerea ideala nu numai pentru femeile insarcinate, ci si pentru cele care iubesc dulciurile, dar nu si kilogramele in plus.

Din nuci romanesti si migdale hidratate, indulcit cu smochine si curmale, cu un praf de fulgi de cocos si un strop de vanilie, Radu Valcan a preparat in premiera blatul pentru un tort raw vegan.  O lingura de carob a inlocuit cu succes cacaua, iar expertul in nutritie Anca Alungulesei l-a asigurat pe viitorul tatic ca aceasta este varianta ideala, pentru ca este “o ciocolata sanatoasa, nu ingrasa si e plina de nutrienti”.

“Imi amintesc de cand eram copil ca, inainte de Paste sau de Craciun, bunica mea ma trezea la ora 5 dimineata sa o ajut sa prepare cozonaci”, a mai povestit Radu.

Entuziasmat de experienta sa in bucataria raw vegana de la RawCoco, Radu Valcan nu a putut pastra secretul, iar atunci cand sotia sa l-a sunat i-a marturisit pe loc: “Ce faci, iubire? Uite, eu iti pregatesc un tort!”

Modul in care s-a descurcat Radu Valcan in bucataria din serialul Mademoiselle Coco poate fi vazut aici:  

Mai multe articole despre:
null