MENIU

Pune două mingi de tenis în mașina de spălat rufe. Trucul de care nu ai mai auzit până acum

Te-ai obișnuit deja ca tot felul de substanțe și obiecte de prin casă să îți fie de folos în diverse moduri. Bicarbonatul, pasta de dinți, bureții sau lămâile sunt deja banale. Dar mai puțin obișnuite sunt mingile de tenis, care pot avea utilizări surprinzătoare.

Masează tălpile sau mijlocul

Pune două mingi pe podea și treci ușor cu tălpile pe deasupra lor. Datorită cauciucului elastic, mingile de tenis sunt excelente pentru masajul picioarelor. Dacă ai purtat tocuri toată ziua, un astfel de masaj rapid te ajută să uiți de durere. De asemenea, poți folosi o minge de tenis și pentru masajul spatelui, în zona mijlocului, unde apar cel mai adesea durerile.

Ascunzători ingenioase

Taie cu un briceag foarte ascuțit o fantă subțire într-o minge de tenis veche și ascunde în ea bani, bijuterii sau obiecte mici pe care nu vrei să le găsească nimeni.

Pune două mingi de tenis în mașina de spălat atunci când bagi rufele

Mingile împiedică rufele să se lipească între ele atunci când le speli și previn încrețiturile și pliurile. Și nu este nevoie să calci după spălare.

Principalul lucru este să pui bilele în tambur în timpul procesului de uscare, nu în timpul spălării, pentru a obține acest efect.

De asemenea, bilele îmbunătățesc consistența detergentului, astfel încât acesta se spală mai bine și nu lasă dungi albe pe haine.

Bilele sparg puful sau materialul sintetic, împiedică umplutura să se rostogolească în interiorul jachetei de puf, iar produsul își păstrează aspectul și după spălare. 

Jucării pentru animale

Ai un câine sau o pisică? Păstrează mingile de tenis vechi pentru ei, să vă jucați împreună. Câinii, în mod deosebit, sunt mari amatori de mingi, să alerge după ele și să le prindă, când ieșiți la iarbă verde.

Pentru scaunele de pe terasă

Montează câte o minge de tenis găurită la fiecare picior al scaunelor de metal, să nu mai zgârie parchetul sau să nu mai scoată sunete ascuțite când le muți locul. Sunt potrivite pentru scaunele sau băncile din metal pe care le păstrezi în grădină sau pe terasă.

Mai multe articole despre:
masina de spalat minge tenis trucuri minge tenis