MENIU

Protejarea unghiilor expuse factorilor exteriori

Protejarea unghiilor expuse factorilor exteriori

A avea o manichiură perfectă şi mereu în trend, a reprezentat  dintotdeauna preocuparea doamnelor, indifent de activităţile lor zilnice şi de evenimentele la care participă. Evoluţia şi transformarea acestui palier al îngrijirii corporale, permite astăzi realizarea unora dintre cele mai impresionante şi originale modele de manichiură, acordând în acelaşi timp o atenţie sporită sănătăţii unghiilor.

Factorii exteriori care pot influenţa sănătatea şi apectul unghiilor

Indiferent de stilul de viaţă şi de activităţile curente, mâinile şi unghiile sunt expuse constant anumitor factori mai mult sau mai puşin agresivi. Aspectul pielii şi al unghiilor va fi mult influenţat de substanţele cu care se intră în contact, indiferent de moştenirea genetică de care se bucură fiecare pe acest palier. Chiar dacă unghiile au o consistenţă şi o textură naturale extrem de robuste şi rezistente, expunerea permanentă la contactul cu săpunurile agresive, detergenţii sau alt tip de substanţe chimice specifice anumitor contexte profesionale, va conduce în timp la deteriorarrea calităţii unghiei şi la uscarea pielii, chiar şi la apariţia altor afecţiuni mai severe. Alţi factori care pot acţiona negativ asupra mâinilor, sunt cei naturali, de la razele solare, până la umiditatea şi temperaturile scăzute specifice anotimpului rece. Astfel, dacă vă aflaţi în situaţia de a vă expune constant acestor factori exteriori care necontrolaţi devin dăunători, este indicat să alegeţi cele mai bune tehnici şi metode de protejare şi îngrijire a pielii şi unghiilor, hidratarea corectă fiind esenţială, aşa cum şi realizarea manichiurii corecte va reprezenta cea mai bună modalitate de protejare. Produsele destinate efecuării unei manichiuri corecte vă sunt puse la dispoziţie de catre siteul Nails Up, asigurând asftel protecţie şi frumuseţe mâinilor dumneavoastră.

Manichiura cu gel

Manichiura cu gel constă în aplicarea peste unghia naturală a straturilor succesive de gel. Aplicarea este uşor de realizat, gelul specific permiţând modelarea şi manevrarea, în vederea obţinerii formei şi lungimii dorite. Kiturile pentru manichiura cu gel şi sortimentele variate de geluri oferite de NailsUp vă vor susţine cu succes în realizarea unei manichiuri impecabile. Acest tip de manichiură se bucură şi de caracteristica de a conferi protecţie unghiei naturale în faţa factorilor externi, conferindu-i pe lângă frumuseţe,  consistenţă şi robusteţe. Atâta timp cât se respectă modul de aplicare şi controlarea constantă, dacă  unghiile naturale beneficiază de o manichiură de bază corect efectuată, şi  cât  timp produsele folosite sunt de caliate, unghiile vor fi nu doar frumoase, ci îşi vor păstra şi sănătatea, rezistenţa şi eleganţa.

Mai multe articole despre:
manichiura model manichiura manichiura gel