MENIU

Promoție la eMAG: cele mai mari reduceri la laptopuri

În această perioadă sunt disponibile o serie de reduceri în cadrul promoțiilor de la eMAG pentru laptopuri. Iată care sunt cele mai bune oferte de care puteți profita.

O nouă promoție de la eMAG aduce reduceri foarte mari la laptopuri în această perioadă.

Întreaga listă cu cele mai mari reduceri la laptopuri, de la eMAG o găsiți AICI.

În continuare aveți o selecție cu cele mai bune laptopuri care se găsesc la reducere în această perioadă la eMAG. Alegeți modelul care vă avantajează cel mai mult.

Cele mai mari reduceri la laptopuri de la eMAG: Asus x451MAV

Laptopul de la Asus este la reducere cu 27% din preț la eMAG. Laptopul este dotat cu un procesor Intel Celeron Dual Core cu o frecvență de 2.16 GHz și are 14 inch. În plus, memoria laptopului este de 2GB, iar memoria internă de 500GB spațiu de stocare HDD.

Întreaga ofertă pentru acest laptop de la eMAG o găsiți AICI.

Cele mai mari reduceri la laptorul de la eMAG: Acer Aspire

Laptopul Acer Aspire este la un preț foarte accesibil și în plus beneficiază și de o reducere de 17% din preț la eMAG, doar în această perioadă. Laptopul este unul cât se poate de performant, dotat cu un procesor Intel Celeron Dual Core de ultimă generație, cu o frecvență de 2.16 GHz.

Diagonala laptopului are 11,6 inch, ideal pentru a ocupa puțin loc la transport, dar suficient de mare pentru a viziona filme și poze la calitate mare. Sistemul de operare al laptopului preinstalat este Linux și are o memorie HDD de 500GB.

Întreaga ofertă pentru acest laptop o găsiți AICI.

Cele mai mari reduceri la laptopuri de la eMAG: Lenovo G40-30

La eMAG, laptopul Lenovo are o reducere de 17%, fiind unul dintre cele mai accesibile laptopuri cu performanțe înalte. Are un procesor de 2,16 GHz de la Intel Pentium Quad Core și o memorie de 500GB.

Laptopul vine cu Windows 8.1 instalat cu licență și are o diagonală generoasă de 14 inch. Laptopul nu e dotat cu unitate optică dar cântărește doar 2 Kg, fiind ușor de transportat.

Întreaga ofertă pentru acest laptop de la eMAG o găsiți AICI.

Cele mai mari reduceri la laptopuri de la eMAG: HP ProBook 455

Laptopul HP ProBook 455 este unul dintre cele mai vândute laptopuri și are o configurație performantă. El beneficiază de o reducere de 15% în aceste zile de la eMAG.

Laptopul are un procesor AMD Quad Core A10-7300 cu o frecvență de 1.9 GHz și are un display cu diagonală de 15,6, extrem de generos, pe care puteți viziona filme la calitate mare. Spațiu de stocare este de 1TB și este dotat și cu DVD-RW.

Întreaga ofertă la acest laptop o găsiți AICI.

Cele mai mari reduceri la laptopuri de la eMAG: Dell Inspiron 3542

Laptopul Inspirion produs de cei de la Dell este renumit pentru preformanțele sale, iar acum are și un preț mai bune, cu reducerea de 14% de la eMAG. Laptopul are un display de 15.6 inch, 500 GB HDD și placă video nVidia GeForce 840M 2GB.

În plus, laptopul vine cu Windows 8.1 cu licență instalat și are un procesor i7 de la Intel Core 4510 U cu o frecvență de 2 Ghz.

Întreaga ofertă de la eMAG o găsiți AICI.

Cele mai mari reduceri la laptopuri de la eMAG: Lenovo Ideapad G5070

Producătorul Lenovo aduce un laptop cu procesor i7 de la Intel Core la un preț rezonabil, plus o reducere de la eMAG de 13% din preț. Procesorul are frecvența de 2 Ghz și display-ul de 15.6 inch.

Intel Turbo Boost Technology 2.0 permite în mod automat nucleelor aflate pe procesor să ruleze la o frecvență superioară, iar laptopul mai dispune și de un HDD de 1 TB.

Întreaga ofertă de la eMAG o găsiți AICI.

Cele mai mari reduceri la laptopuri de la eMAG: Toshiba Satelite

Deși prețul este unul destul de ridicat, performanța acestui laptop depășește orice așteptare. Din fericire, în această perioadă există o reducere de 18% la eMAG la acest laptop care este dotat cu un procesor Intel Core i7 de 2.50 Ghz, Haswell, cu un display de 15,6 inch Ultra HD și Touch Screen.

Memoria este de 16GB, iar cea internă de 1TB + 8GB SSHD. Laptopul vine cu Windows 8.1 cu licență preinstalat.

Întreaga ofertă pentru acest laptop de la eMAG o găsiți AICI.