MENIU

Profeţiile ÎNFIORĂTOARE ale lui Nostradamus despre războiul Rusia-Ucraina s-au împlinit

Război Ucraina

Celebrul medic francez, care a trăit în anii 1500, a prezis războiul dintre Rusia și Ucraina. 

Catrenele lui Nostradamus vorbește și de o invadare a României de către vecinii de la Est, Rusia urmând să dea startul unui nou război.

Pentru cei care cred în astfel de lucruri, anul 2021 este ultimul în care vom avea parte de liniște și pace. Asta pentru că potrivit unei interpretări a catrenelor lui Nostradamus, România va fi prima țară anexată de Rusia, țara care va porni un nou Război Mondial.

Profeţiile lui Nostradamus despre războiul Rusia-Ucraina. Cartea „Les Prophéties” este plină de profeții lirice, cele mai multe referitoare la războaie, la dezastre naturale, la asasinate, atacuri nucleare și revoluții. Multe din profețiile lui Nostradamus s-au adeverit de-a lungul secolelor.

Deşi sunt destul de vagi, astfel încât ele pot fi interpretate în orice mod posibil, catrenele sale conţin şi foarte multe fapte care s-au petrecut exact aşa cum au fot prevestite.

Printre previziunile făcute de Nostradamus, există una referitoare la războiul Rusia-Ucraina, care a izbucnit pe 24 februarie 2022, odată cu invazia Ucrainei.