MENIU

Prietenii o tot întrebau când are de gând să facă un copil. Răspunsul ei i-a lăsat fără replică

O femeie din Statele Unite ale Americii a decis să le dea o lecţie tuturor celor care, din prea multă curiozitate, îşi bagă nasul în vieţile altora.

Sătulă să fie întrebată tot timpul despre planurile ei de a deveni sau nu mamă în viitorul apropiat, Emily Bingham a publicat pe contul ei de Facebook un mesaj dur.

"Înainte de a întreba un cuplu de tineri abia căsătoriţi şi care sunt împreună de foarte mult timp când au de gând să îşi întemeieze o familie... înainte de a întreba părinţii cu un singur copil când îi vor face acestuia un frăţior sau o surioară... înainte de a întreba o femeie singură aflată în pragul vârstei de 30 de ani dacă plînuieşte să aibă copii, pentru că, nu-i aşa, ceasul ticăie... opriţi-vă. Vă rog, opriţi-vă!", a scris ea.

"Nu ştiţi cine se luptă cu infertilitatea sau cine încă plânge din cauze unei pierderi de sarcină sau se confruntă cu o altă problemă de sănătate. Nu ştiţi cine are probleme în relaţie sau trece printr-o perioadă stresantă sau pur şi simplu nu este timpul potrivit", a adăugat Emily.

În final, americanca a mărturisit că ea însăşi sau apropiaţi ai săi au trecut prin asemenea situaţii dificile.

"Chiar dacă vrei să devii bunic sau bunică sau dacă eşti un simplu prieten sau rudă cu intenţii bune sau un vecin, nu este deloc treaba ta. (...) Dacă cineva are de gând să îţi dezvăluie ceva personal precum planul de a avea sau nu copii, îţi va spune", a conchis Emily.