MENIU

Preţuri majorate la unele pensiuni de pe Valea Prahovei

Mai multe hoteluri şi pensiuni din staţiunile de pe Valea Prahovei au oferte speciale pentru minivacanţa de Sfântul Andrei şi 1 Decembrie, însă unele unităţi de cazare au majorat preţurile pentru această perioadă. În Predeal şi Poiana Braşov, turiştii sunt aşteptaţi cu petreceri şi drumeţii.

Unele hoteluri şi pensiuni din staţiunile de pe Valea Prahovei au scos la vânzare pachete turistice speciale pentru minivacanţa de Sfântul Andrei şi 1 Decembrie. La preţuri care pornesc de la 80 de lei şi ajung la peste 200 de euro, turiştii primesc cazare, masă festivă în seara de 30 noiembrie, vin fiert sau acces la zona "de răsfăţ" a unităţilor de cazare. Dacă unii hotelieri au păstrat tarifele practicate în mod normal în această perioadă şi au ales să ofere turiştilor masa festivă pe care au inclus-o în ofertă, alţii au majorat tarifele pentru zilele de luni şi marţi, scrie Mediafax.ro.

La un hotel de trei stele din Sinaia, două nopţi de cazare de Sfântul Andrei şi 1 Decembrie, cu mic dejun în sistem bufet şi cină festivă în 30 noiembrie, costă 499 de lei pentru o cameră dublă. Hotelierii promit program artistic în seara în care este organizată cina festivă.

Pensiunile din Sinaia au, pentru 1 Decembrie, preţuri care pornesc de la 80 de lei pe noapte. Astfel, o pensiune de trei stele care închiriază camera dublă matrimonială cu 80 de lei pe noapte a păstrat tariful, cu condiţia ca turiştii să închirieze camera pentru cel puţin două nopţi în perioada 1 Decembrie. În schimb, o altă pensiune de trei stele din Sinaia, care în cursul săptămânii închiriază cu 85 de lei camera dublă, are ca tarif pentru perioada 1 Decembrie 100 de lei pe cameră/noapte, preţul fiind valabil doar pentru cei care iau minim trei nopţi de cazare.

Tot la Sinaia, o pensiune de trei stele are oferte speciale la preţuri pornind de la 100 de lei. Astfel, camera dublă matrimonială costă 100 de lei pe noapte, cazarea într-o "cameră dublă de lux" costă 120 de lei pe noapte, o cameră triplă costă 140 de lei pe noapte, în timp ce o noapte de cazare într-un apartament ajunge să coste 300 de lei. Preţurile nu includ alte facilităţi şi sunt valabile în perioada 27 noiembrie - 2 decembrie.

Mai multe articole despre:
1 decembrie Valea Prahovei minivacanţă