MENIU

Premoniție sumbră: Va fi o adevărată catastrofă

Clarvazatoarea Maria Ghiorghiu

Maria Ghiorghiu a făcut o nouă premoniție îngrijorătoare. Ea și-a anunțat cititorii că urmează o tragedie, la doar câteva săptămâni după accidentul din Genova, unde un pod s-a prăbușit.

Clarvăzătoarea a anunțat că un dezastru similar urmează să se producă în perioada imediat următoare.

În această după amiază, în timp ce scriam aici pe blog, deși eram cu ochii pe monitor, văd înspre APUS, văd pentru câteva secunde un Pod (Pasarelă sau Autostradă) suprapus,care se năruie ca un teanc de cărți de joc. 

Vedeam podul sau autostrada suspendată, iar dedesupt un alt pod, sau o altă autostradă cu margine înalta ca la un POD, peste care a căzut într-o clipă, partea de sus, partea suspendată.

PRIETENI dragi, acolo unde se va întâmplă o asemenea TRAGEDIE, acolo vor curge multe lacrimi, va fi o adevărată CATASTROFĂ.

Eu nu știu unde se va întâmplă, dar știu că va veni și această zi tragică, (din nefericire) în care ceea ce mi s-a arătat se va întâmplă.

Să ne rugăm la BUNUL DUMNEZEU și la MĂICUȚA DOMNULUI că să apere pe oamenii locului, ca să apere pe toți cei care vor fi în trafic, fie cu mașina sau pe jos.

 

DUMNEZEU și MĂICUȚA DOMNULUI să-i ocrotească și să ne ocrotească pe toți”, a scris Maria Ghiorghiu. 

Mai multe articole despre:
premoniţie Maria Ghiorghiu