MENIU

Povestea băimăreanului care trăieşte din video-blogging

<p>Povestea băimăreanului care trăieşte din video-blogging</p>

Mihai Ţăranu sau Zmenta, cum îl ştiu cei peste 700.000 de prieteni din mediul virtual, dar şi cei peste 35.000.000 de oameni care i-au vizionat materialele, postate pe unul dintre cele mai cunoscute canale media, este unul dintre tinerii care și-a transformat pasiunea într-un mod de viață, din care reușește si să se întrețină, informează Vocea Transilvaniei.

Mereu cu zâmbetul pe buze, acesta se prezintă simplu: „Salut! Eu sunt Mihai, toată lumea mă ştie drept ZMENTA. Am fost blogger patru ani, dar din lipsă de timp am renunţat. Momentan sunt fotograf şi vlogger, şi-i numa bine! Sunt din ’93, din 17 noiembrie, născut in Bucovina, în Vatra Dornei. N-am messenger, iar dacă vrei să-mi zici ceva mai jos ai adresa mea de email şi contul de facebook”, spune tânărul.

Acesta îşi aminteşte cu exactitate ziua în care a început să fie vlogger.
„Mi-am înregistrat canalul pe Youtube pe data de 10 iulie, 2012”, spune răzând băimăreanul.

În mai bine de doi ani a ajuns să aibă 423.851 de abonaţi şi materialele postate de el au acumulat aproape 36.000.000 de vizualizări.

Trăieşte din video-blogging

Se consideră un norocos pentru că face ceea ce-i place şi spune că pentru asta nu are nevoie decât de o cameră şi un calculator conectat la Internet. Se inspiră de peste tot din jurul lui şi materialele postate de el sunt extrem de apreciate, dovadă fiind şi numărul foarte mare de fani pe care îl are.

„Sunt atâtea situaţii în jur. Ajunge să priveşti mai atent şi să scoţi partea haioasă”, povesteşte Mihai.

Spune că trăieşte din asta, chiar se întreţine ca student la facultatea de ştiinţe Politice din cadrul UBB Cluj.
„Trăiesc din asta, dar vă spun sincer că timp de un an nu am scos niciun leu din video-blog. Acum am reclame pe canalul meu şi sunt invitat la foarte multe evenimente, deci se poate trăi din asta”, mai spune Zmenta.

 

Mai multe pe Vocea Transilvaniei.