MENIU

Pași pentru a scăpa de grăsimea de pe burtă. Obiceiurile pe care specialiștii le interzic

Pași pentru a scăpa de grăsimea de pe burtă. Obiceiurile pe care specialiștii le interzic

Renunță la aceste obiceiuri dacă vrei să scapi de grăsimea viscerală. Dacă reușești să o elimini poți reduce și riscul de afecțiuni cronice, cum ar fi bolile de inimă și diabetul. Ai mai jos o listă cu pași pentru a scăpa de grăsimea de pe burtă, dar pe care specialiștii le interzic.

Mulți oameni încearcă să scape de grăsimea de pe abdomen prin faptul că au mai multă grijă la alimentație și se antrenează. Cu toate acestea, specialiștii atrag atenția asupra anumitor pași de care e indicat să nu mai ții cont ca să ai rezultatele corecte.

Pași pentru a scăpa de grăsimea de pe burtă

Cu siguranță poate fi frustrant dacă nu obții rezultate rapid. Cu toate acestea, specialiștii recomandă să ai răbdare și să ții cont de perseverență. Dincolo de aspectul estetic, pierderea grăsimii abdominale poate avea unele beneficii serioase pentru sănătate, cum ar fi îmbunătățirea sănătății inimii și un risc scăzut de a dezvolta diabet.

Pentru a reuși să identifici obiceiurile care pot împiedica progresul, specialiștii au oferit câteva sfaturi.

5 zodii chinezești care au noroc în dragoste săptămâna aceasta. Vezi dacă te numeri printre ele

Nu mânca prea târziu noaptea

Cel mai bine este să ai aport de caloriile mai devreme în timpul zilei mai degrabă decât târziu în noapte. Ai nevoie de mai multă energie în timpul zilei decât seara când cel mai probabil urmează să te pui în pat. A lua cina mai devreme înseamnă că ai timp suplimentar pentru a utiliza acea energie înainte de culcare, astfel încât mai puțină din ea este stocată, potențial sub formă de grăsime viscerală.

Nu ignora stresul

Dacă continui să ascunzi stresul, acesta se va bloca și își va crește nivelul. De asemenea, poate crește și nivelul de cortizol și poate duce la depozitarea grăsimilor predominant în abdomen. Numărarea caloriilor este o sursă suplimentară de stres pentru mulți oameni. Găsește o modalitate de a elibera stresul prin practici de îngrijire personală.

4 zodii care se căsătoresc în 2024. Nativii care au noroc în dragoste

Nu sări peste mișcare în timpul zilei

Chiar dacă mergi la o clasă de antrenament sau faci activități de bază de câteva ori în fiecare săptămână, a rămâne sedentar pentru cea mai mare parte a zilei poate împiedica grăsimea viscerală să se elimine. Profită de fiecare ocazie pentru a te mișca cât mai mult posibil.

Nu uita să dormi

Somnul de 7-8 ore pe noapte ajută la menținerea hormonilor sub control, ceea ce la rândul său te poate ajuta să ai sub control apetitul a doua zi. Dacă corpul tău nu este odihnit, nu poate coopera la pierderea în greutate sau la eliminarea grăsimilor. Privarea de somn afectează nivelul de stres, reglarea hormonală și ritmurile metabolice.

Citește continuarea aici

3 zodii ale căror relații se îmbunătățesc pe 15 mai 2024. Nativii care vor avea curajul să spună nu

Mai multe articole despre:
grasime burta specialisti