MENIU

Părul tău va arăta mai tânăr cu 15 ani dacă vei aplica aceste 4 sfaturi

Cum să ai un păr mai tânăr cu 15 ani, urmând 4 sfaturi

In functie de cum ne aranjam parul, cum sta si cat de bine ne incadreaza chipul, depinde imaginea pe care o avem in acea zi. De fapt, in par, femeile investesc cei mai multi bani de-a lungul vietii.

Cumparam sampoane, balsamuri, masti de par, mergem la coafor, ne tundem, ne vopsim, ne gandim la extensii, si intram in panica cand cade fiecare fir de par ...Ceea ce este important de stiut este ca in ciuda tenului si machiajului, parul poate dezvalui varsta ...Iata 4 sfaturi directe si esentiale cu care iti intineresti parul cu 15 ani.

In ingrijirea parului, investim cel mai mult

Parul este o podoaba importanta pentru orice femeie si in acelasi timp esentiala pentru imaginea pe care noi femeile, o cultivam.

In functie de cum ne aranjam parul, cum sta si cat de bine ne incadreaza chipul, depinde imaginea pe care o avem in acea zi. De fapt, in par, femeile investesc cei mai multi bani de-a lungul vietii. Cumparam sampoane, balsamuri, masti de par, mergem la coafor, ne tundem, ne vopsim, ne gandim la extensii, si intram in panica cand cate fiecare fir de par...

Citeşte mai departe aici