MENIU

Parfumuri de toamnă în funcţie de zodie

Parfumuri de toamnă în funcţie de zodie

Te-ai gandit vreodata sa iti alegi parfumul de toamna in functie de zodia ta? Daca nu, afla ca ai facut o greseala pe care ar fi bine sa o repari in aceasta toamna.

Ca sa te convingi ca este o idei buna, gandeste-te ca a te da cu parfumul de toamna potrivit o sa te faca sa te simti bine in pielea ta si increzatoare, dar daca vei alege unul care nu se potriveste personalitatii si temperamentului tau, evident ca nu va atrage niciun barbat, daca nici tu nu te vei simti bine purtandu-l.

Caracterisiticile zodiei tale te influenteaza in orice ai face. Asa cum se spune despre cei din zodia Gemeni ca sunt vorbareti sau despre cei din zodia Capricorn ca sunt responsabili, tine minte ca parfumul de toamna potrivit nu face decat sa te ajute sa pui in valoare acele calitati.

Chiar daca nu crezi ca exista o esenta potrivita fiecarui semn zodiacal, poti sa citesti acest articol pentru a afla cate ceva despre zodii si, de ce nu, a te hotari in privinta urmatorului tau parfum.

Berbec

Esti nascuta sub semnul Berbecului, deci stii despre tine ca esti un lider innascut. Ai o personalitate dinamica si curajoasa, stii sa te aperi singura si sa ii aperi si pe cei din jurul tau de care iti pasa. Mai mult decat atat, ai un spirit aventurier.

Citeste continuarea pe divahair.ro.