MENIU

Pamela Anderson îşi vinde un obiect personal în scopuri caritabile. Despre ce e vorba

Pamela Anderson, actriţa cunoscută mai ales pentru rolul din serialul "Baywatch", îşi va vinde inelul cu care a fost cerută în căsătorie de Rick Salomon. Banii obţinuţi în urma licitaţiei vor fi donaţi.

Actriţa canadiană Pamela Anderson a anunţat că îşi va vinde inelul de logodnă în beneficiul fundaţiei sale de caritate. Vedeta în vârstă de 48 de ani renunţă astfel la bijuteria primită de la fostul ei soţ Rick Salomon, de care a divorţat în aprilie 2015.

„Sper că acest inel special, realizat de casa Tiffany, va aduce bucurie cuiva, iar eu voi dona suma respectivă unor cauze filantropice”, a explicat ea. „Toate încasările vor fi donate în beneficiul Fundaţiei Pamela Anderson, care militează pentru drepturile omului, drepturile animalelor şi pentru cauze ecologistea”, a adăugat ea.

Inelul are un diamant de 3,24 de carate, iar licitaţia va începe de la suma de 100.000 de dolari, potrivit Mediafax.

De asemenea, licitaţia va marca lansarea magazinului Pamelei Anderson de pe eBay, unde actriţa va vinde cărţi cu semnătura sa, reviste cu pictorialele sale şi alte obiecte diverse personale.

Fosta vedetă a serialului de televiziune „Baywatch” s-a căsătorit cu Rick Salomon în 2007, însă mariajul lor a fost anulat după doar două luni. Cei doi au decis să formeze din nou un cuplu în viaţa privată în 2013, iar Pamela Anderson a confirmat în ianuarie 2014 că s-a căsătorit din nou cu Salomon. Starleta canadiană a depus din nou actele de divorţ în iulie 2014, iar divorţul lor a fost finalizat în aprilie 2015.