MENIU

Otilia Bilionera recunoaste: “Sunt foarte isterică, uneori fac crize”

Munca sub stres nu este punctul forte al Otiliei Bruma. Desi aparent este o persoana pasnica, artista ne-a recunoscut ca in anumite momente tensionate devine ca o “fiara”.

„Sunt isterică, ma enervez foarte repede. Nu reusesc să mă calmez nu paote sta nimeni in jurul meu cand sunt stresata. Sunt foarte rea de gură. Cum zicea bunica, a dracului. La oboseală fac crize de isterie. Iubitul inca nu a cunoscut partea asta a mea, dar colegi din echipa și prieteni apropiati stiu cum fac la nervi. Scot pe toată lumea afară din incapere. Un alt defect al meu este că sunt foarte comodă", recunoaste Otilia Bruma.

Punctele pozitive ale artistei, se pare că, sunt mai multe decat cele negative. “Sunt punctuală si o buna gospodină. Cel putin asa cred eu, ca gatesc bine. Sunt un bun organizator, iar asta ma ajuta sa ma impart intre toate activitatile de zi cu zi, iar uneori sa ajung si la sala”, mai spune cantareata.

„De cand eram mica aveam o simpatie pentru Shakira, am timbrul voci asemanator cu al ei, poate asa m-am format din copilarie. Televiziunea nu ma pasioneaza dar actoria imi place. Pana una alta, ca artist, pe scena trebuie sa joci un rol, trebuie sa fi un bun actor, sa poti transmite ceea ce vrei”, mai este de parere Otilia Bruma.

Mai multe articole despre:
otilia bilionera