MENIU

Oricine poate avea ochi albastri. Fara lentile de contact

Ochi albaştri

A fost descoperita o metoda prin care oricine poate avea, fara a purta lentile de contact si fara operati mult visatii ochi albastri. Naturali.

Dupa mai bine de 10 ani de studii si cercetari, doctorul Gregg Homer a pus la punct o metoda bazata pe o informatie importanta: cu totii avem ochi albastri, iar ochii caprui sau negri au in plus in iris un strat superior format din celule de melanina, cele care dau culoarea maronie, scrie Bzi.ro.

Metoda pusa la punct de doctorul Homer, numita Lumineyes, consta in aplicarea pentru 20 de secunde a unui fascicul laser asupra celulelor de melanina, care astfel sunt distruse. Creierul receptioneaza distrugerea si comanda producerea unei proteine care va ajuta la dizolvarea tesutului distrus la nivel molecular.

Daca la o saptamana dupa tratament culoarea ochilor va fi si mai intunecata decat inainte de procedura (deoarece tesutul isi schimba caracteristicile), dupa aceea incepe procesul de dizolvare, incepe sa fie vizibil pigmentul albastru si pana la sfarsitul celei de-a treia saptamani ochii vor fi complet albastri. Procedeul este ireversibil, odata distruse celulele de melanina nu se mai regenereaza.

Mai multe articole despre:
lentile de contact ochi albaştri