MENIU

Oracolscop Astrocafe.ro: Mesajele Osho Zen Tarot pentru saptamana 23-29 martie

Oracolscop Astrocafe.ro: Mesajele Osho Zen Tarot pentru saptamana 23-29 martie

Mesajele si ghidarea pentru aceasta saptamana vin prin intermediul Cartilor Oracol „Osho Zen Tarot”. OracolScopul, creat de Astrocafe, este o etalare saptamanala cu carti oracol, cate o carte pentru fiecare zodie. Ofera ghidare si sprijin pentru toti cei care vin in contact cu aceasta informatie. Etalare si citire intuitiva – Cristina Ciobanu.

Iata mesajele pentru saptamana 23 – 29 martie 2015.

Berbec – Izolarea
Sentimentele pe care le-ai ingropat in adancul tau, din frica de a nu fi judecat sau ranit, sunt pe cale sa iasa la suprafata in aceste zile. Nu e nimic rau in asta, pur si simplu gheata din jurul inimii tale se topeste, mintea devine tacuta, iar durerea si suferinta ies la iveala spre a fi in sfarsit vindecate. Daca simti nevoie sa plangi, fa-o, caci lacrimile au puterea de a topi gheata, lasand frumusetea din interiorul tau sa straluceasca. Lasa-te cuprins de caldura iubirii si revars-o in primul rand asupra ta.
 
Taur - Moralitatea
Moralitatea ca si regula impusa de societate, cu toate definitiile si regulile ei, nu face altceva decat sa reduca seva si energia vietii. Te surprinzi des, in ultima perioada, raportandu-te la notiunea de moralitate, asa cum ai invatat in familie? Acum e timpul sa iti adresezi unele intrebari si, mai ales, sa treci prin filtrul tau toate aceste conditionari la care te-ai raportat pana acum. Sunt ele in acord cu fiinta ta, cu ce simti? Te fac sa te simti usor, iti aduc bucurie? Analizeaza cu sinceritate toate aceste raspunsuri si pastreaza doar adevarul inimii tale.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO

Mai multe articole despre:
horoscop tarot Zen