MENIU

Oficial Renault: Dacia gândește un înlocuitor pentru Duster și o gamă nouă marca Dacia

<p>Dacia&nbsp;</p>

Oficial Renault: Renault crede, în continuare, în România și se va continua investițiile în forță pe această piață, lucrându-se şi la înnoirea gamei Dacia, a declarat directorul de achiziții al Renault Group România RGR, Antoine Aoun, potrivit informatiiauto.ro.

Oficial Renault: Dacia gândește un înlocuitor pentru Duster și o gamă nouă marca Dacia

"Renault crede în această țară, în continuare, deoarece, de la achiziția Dacia, avem investiții în valoare de un miliard de euro și nu am terminat. Vom continua cu putere, în forță, și este un mesaj important la adresa furnizorilor. Îi invităm să vină în România pentru că se pot face afaceri aici. Suntem optimiști pentru 2014 și pentru anii următori. România este o țară cu oameni pricepuți, cu inițiative din partea statului”, a dat asigurări oficialul Grupului Renault, în cadrul unui atelier de specialitate organizat la Forumul de afaceri Franța — Europa de Sud-Est, conform Agerpres.

Potrivit lui Aoun, constructorul auto francez se gândește deja la un înlocuitor pentru modelul Duster și, per total, la o gamă complet nouă marca Dacia.

Mai multe articole despre:
maşini Renault Dacia modele gamă Duster noua gama