MENIU

Oana Roman și sora ei se pregătesc de Carnaval

De 8 Martie multe locații din capitală pregătesc diferite programe pentru a atrage mamăcile, doamnele și domnișoarele, care binențeles vin la pachet cu domnii. Așa cum era și normal, surorile Roman, care provin dintr-o familie importantă, au ales una dintre cele mai rafinate locați pentru petrecerea de ziua mămicilor. Evenimentul se va bucura și de un moment în care se vor face acte de caritate.

Duminică, 8 Martie, ora 20:00 “Ristaurante Il Tempio organizează “Canval Venețian” pentru a celebra Ziua Internațională a Femeii. Restaurantul de 5 stele oferă servicii de cea mai înaltă calitate, cu un meniu de excepție bazat pe bucătăria italiană.
La eveniment și-au anunțat prezența mai multe vedete, printre care Oana și Cantinca Roman, dar și foștii finaliști de la “Vocea României”. Tinerele talente vor crea o atmosferă specială prin muzică live, apoi în scenă își vor face apariția dansatorii profesionisti de tango.

La intrare in restaurant, toti invitatii vor primi cate o masca venetiana si pe parcursul serii, doamnele vor fi rasfatate primind din partea restaurantului diferite premii.

Decorul care va încânta invitații va fi realizat din aranjamente florale create de cei mai buni artiști florali. Doamnele și domnișoarele vor primi flori cu bilețele ce ascund surprize din partea atelierului de creatie “Expert Flower Power”. www.expertflowerpower.ro

Pentru invitati, restaurantul a pregătit un meniu special, dar și unul "a la carte".

Antreu
“Foie gras” di pollo con pera cotta al vino rosso
(“Foie gras” de pui cu pere coapte in vin rosu)
Primi piatti
Spaghettoni al uovo con ciliegini e ricotta
(Spaghettoni de casa cu ricotta si rosii cherry)
Secondi piatti
Galletto di Valtellina alla cacciatora & pure di piselli e patate
(Cocosel de munte Valtellina cu sos de rosii si maslinenegre & piure de mazare si cartofi)
Desert
Terrina di pere con cristali di vaniglia
(Terina de pere cu cristale de vanilie)
PRET: 120 lei de persoana
https://www.facebook.com/TempioGusto?fref=ts

sursa foto: spynews.ro

Mai multe articole despre:
Oana Roman