MENIU

Oaia neagră din horoscop: zodia arătată cu degetul de toată lumea

Cea mai rea zodie / Foto: Profi Media

Oaia neagră a horoscopului este deseori dată drept exemplu prost de către cei din jur. Nativii născuți sub acest simbol sunt însemnați să poarte pecetea criticilor aspre. Alții, în locul lor, s-ar simți copleșiți de rușine, dar ei adoptă o atitudine plină de indiferență. Nu se dau pe brazdă niciodată, după cum mărturisesc cei care îi arată cu degetul ori se închină atunci când aud ce isprăvi au mai făcut.

Reprezentanții acestei zodii sunt deseori acuzați că și-ar rata viața și că atrag rușinea asupra tuturor. Dar lor parcă le-ar trece vorbele pe lângă urechi. Rareori țin cont de observațiile care li se fac, pentru că nu le place să le spună alții pe ce drum să meargă. Ei dau dovadă de independență, nepăsare și aroganță. Atunci când crezi că ai reușit să îi citești cât de cât, ei devin imprevizibili și te uimesc cu acțiunile lor.

Nu mai prelungim momentul, ci îți dezvăluim că oaia neagră a horoscopului este chiar zodia Vărsător. Prima trăsătură care le conferă acest statut negativ este încăpățânarea. Este cunoscut faptul că nativilor nu le place să se supună și că nu suportă regulile. 

Cu cât vei încerca mai mult să „îi dai” pe drumul pe care îl consideri drept, cu atât zidul pe care îl vor ridica în jurul lor va fi mai înalt. Vărsătorii par să trăiască într-o lume a lor, una cu totul specială față de cea în care trăiesc cei din jurul lor. Citește continuarea.