MENIU

O vedetă de la noi recunoaște. "Am avut gânduri suicidale"

Una dintre cele mai cunoscute vedete pop autohtone a recunoscut că suferă de depresie și ADHD, fapt pentru care ani la rând s-a luptat cu cele mai negre gânduri.

Nicoleta Nucă este una dintre cele mai cunoscute și îndrăgite cântărețe de la noi din țară. Deși pe plan profesional se bucură de un succes incredibil, pe plan personal lucrurile nu sunt la fel de strălucite. Ea se confruntă cu o boală neurologică, respectiv Sindromul Deficitului de Atenție (ADHD), boală de care a aflat în urmă cu doar câteva luni, scrier BZI

 

După ce, inițial, a fost diagnosticată cu depresie, cântăreața a găsit, întâmplător, un videoclip pe TikTok despre ADHD. A început să citească articole, studii, ca mai apoi să realizeze că se confruntă cu aceleași simptome.

 

Cu toate acestea, Nicoleta Nucă nu a vrut să-și pună singură diagnosticul, așa că a mers la un psiholog specializat în diverse tulburări comportamentale, care i-a confirmat că se confruntă această boală.

Vedeta a consultat specialiști, iar acum se află sub tratament medicamentos pentru ADHD, aceasta spunând că această îi tulburare i-a afectat atât viața profesională, cât și pe cea personală, manifestându-se prin neatenție și incapacitatea de a se concentra pe termen lung.

 

Nicoleta Nucă a menționat că a avut și gânduri suicidale în trecut, în timpul unei perioade de depresie severă accentuată de ADHD.

 

 

Mai multe articole despre:
nicoleta nuca depresie suicidal boli tratament