MENIU

O tânără de 16 ani a dispărut după ce le-a trimis prietenilor un mesaj misterios

În jurul orei 7 dimineața, o tânără se îndrepta spre cursuri grăbită și mai schimba câteva mesaje cu prietenii, pe telefon. După ce le-a transmis cunoscuților că are senzația că e urmărită, ea nu a mai fost văzută niciodată.

Marley McKenna este o tânără în vârstă de doar 16 ani, din Marea Britanie, care este dată dispărută încă din data de 20 august. Ea se îndrepta spre școală la ora 7 și jumătate dimineața și schimba câteva mesaje pe telefon cu prietenii ei.

Mergând spre școală, ea le-a spus prietenilor în glumă că are impresia că cineva o urmărește. Amicii ei au crezut că tânăra doar glumește și nu au băgat în seamă mesajul ei.

După câteva ore au început să o caute disperați părinții și cadrele didactice, deoarece ea nu a mai ajuns la școală și nici nu a mai răspuns la mesaje, pe telefon. În plus, prietenul ei, cu care ar fi trebuit să se întâlnească înainte de a merge la cursuri, a fost interogat de poliție, fiind suspectat, însă el susține că nu s-a mai întâlnit cu tânăra, conform Daily Mail.