MENIU

O tânără a născut în timp ce făcea duș, fără să știe că este însărcinată

Femeia din Australia, în vârstă de 28 de ani, a născut în timp ce făcea duş, fără să ştie că este însărcinată. Aceasta este deja mama a doi copii.

Dimitty Bonnet a fost în stare de şoc atunci când a simţit subit nevoia să împingă, în timp ce făcea duş. Aceasta a prins capul bebeluşului între picioare. Dimitty alături de soţul ei, Jason, nu îşi mai doreau copii, deoarece ei considerau că familia este completă. Cei doi sunt părinţii a doi copii: Nate, de 5 ani, şi Darci, de 3. 

Dimitty a avut ciclul menstrual regulat şi cu câteva săptămâni înainte să nască, pe 26 februarie 2022, aceasta a făcut un test de sarcină care a ieşit negativ. În momentul în care Dimitty se afla la duş, soţul ei Jason se afla în pat, dormind. Dimitty a strigat după ajutor, iar soţul ei s-a repezit în baie găsind-o pe aceasta acoperită de sânge şi cu un nou-născut în braţe, scrie adevarul.ro.

"Toată viaţa, am avut fluctuaţii de greutate, aşa că nu m-am gândit că e ceva în neregulă când m-am îngrăşat câteva kilograme. Cu o luna înainte să nasc, am zburat cu avionul şi chiar am făcut o radiografie, după o accidentare la rugby, cu şase săptămâni în urmă. Absolut nimic nu mă anunţa că sunt însărcinată", a afirmat Dimitty.

Mai multe articole despre:
Dimitty Bonnet femeie insarcinata nastere la dus