MENIU

Pastila care vibrează în stomac și te ajută să slăbești. A funcționat la porci

Vestea și mai bună este că un astfel de tratament nu costă mult

Un nou tratament experimental pentru slăbire ar putea veni în sprijinul celor care se luptă cu kilogramele. Este vorba despre o pastilă care simulează senzația de sațietate și astfel reduce nevoia de a mânca. Tratamentul a fost testat pe porci și a avut rezultate spectaculoase.

O nouă pastilă care simulează senzația de sațietate și de plenitudine la nivelul stomacului a fost testată pe porci și a arătat că animalele au mâncat cu 40% mai puțină mâncare la o jumătate de oră după ingestie și că s-au îngrășat mult mai încet, relatează The Guardian.

 

Pastila VIBES – de la acronimul Vibrating Ingestible BioElectronic Simulator – a fost testată pe porci.

„Ideea este de a ingera capsule VIBES pe un stomac relativ gol cu 20-30 de minute înainte de masa anticipată pentru a declanșa senzația dorită de sațietate la începutul mesei”, au explicat ingineri americani de la MIT.

 

Vestea si mai bună este că, dacă va fi produsă la scală mare, o astfel de pastilă ar urma să coste de la câțiva cenți până la un dolar.

 

Vibrațiile sunt produse de o baterie aflată în capsula înghițită și se activează atunci când acidul stomacal dizolvă membrana din jurul pastilei.

Mai multe articole despre:
pastila slabit vibratii cura de slabire