MENIU

O nouă tragedie în familia Danielei Gyorfi. A murit de Paște

<p>Veste tristă pentru Daniela Gyorfi. A murit!</p>

Decesul mamei Danielei Gyorfi - eveniment care a avut loc în toamna anului trecut - a determinat-o pe cântăreaţă să îşi ia concerte de Paşte, tocmai pentru a nu sta acasă şi a nu cădea pradă amintirilor. Iată că în timp ce ea cânta, duminică, la o petrecere privată, iubitul ei, George Tal a primit o veste groaznică la telefon.

Chiar în prima zi de Paşte, impresarul a avut parte de un anunţ şocant, care l-a bulversat pur şi simplu. În timp ce era cu Daniela la o petrecere, unde vedeta fusese angajată să cânte, George Tal a fost anunţat că o persoană din familie a decedat, scrie spynews.ro.

Vestea primită l-a întristat foarte tare, însă a încercat să îşi ascundă suferinţa în public. Abia după ce partenera lui de viaţă a încheiat programul artistic, acesta i-a spus despre deces. Ca urmare a tragediei întâmplate în familia lui, impresarului nu i-a mai ars, ieri, de ziua lui de nume, de nicio petrecere.

"În acest an nu îmi serbez ziua, pentru că, duminică, am avut un deces în familie. Este vorba de o rudă mai îndepărtată", a declarat, pentru spynews.ro, George Tal.