MENIU

O fetiţă nascută prematur era pe MOARTE. A fost pusă langa sora geamană. Ce a urmat e cutremurător

O fetita nascuta prematur nu mai putea sa respire nici cu ajutorul aparatelor. Medicii au pus-o incubator alaturi de sora ei geamana.

Cazul de mai jos este real si a surprins lumea medicala! S-a intamplat in 1995. O femeie insarcinata cu doua fetite gemene a nascut prematur. Medicii au constatat ca gemenele, desi se dezvoltasera normal, una dintre fetite era foarte fragila. Starea ei de sanatate s-a deteriorat rapid la scurt timp dupa nasterea prematura. Medicii faceau eforturi pentru a o mentine in viata, insa, la un moment dat au constatat ca aceasta nu mai repira nici macar cu ajutorul aparatelor, scrie kanald.ro.

Au crezu ca e pe moarte si au mutat-o in acelasi incubator cu sora ei geamana mai puternica pentru a-si lua "Adio". Ceea ce s-a intamplat in secundele urmatoare a schimbat cu totul viziunea medicilor asupra legaturii extraordinare dintre fratii gemeni.

Sora geamana mai puternica si-a imbratisat sora mai fragila. Gestul ei a reprezentat diferenta dintre viata si moarte. fetita fragila si-a revenit in scurt timp, iar medicii au continuat sa le tina pe amandoua in acelasi incubator pana parintii le-au putut lua acasa.

O imbratisare, un gest de afectiune poate schimba vieti si destine!