MENIU

O femeie s-a căsătorit cu un pod vechi de 600 de ani

Jodi Rose s-a măritat cu un pod. Sau ceva de genul ăsta..

O femeie din Australia, fascinată de poduri, a ales în cele din urmă să îşi unească destinele cu cel pe care îl iubeşte cel mai mult. Jodi Rose s-a măritat, prin urmare, cu un pod vechi de 600 de ani, scrie TOTB.ro, care citează Huffington Post.  

Luna trecută, artista a avut parte de o ceremonie intimă, la care au participat 14 invitați, printrecare și primarul orășelului din apropiere. Deși partenerul de care a ales – cel puțin simbolic – să-și lege destinul nu e tocmai convențional, ritualul a fost ca la carte. Dragostea lui Rose pentru Le Pont du Diable pare să fie așa de puternică, încât pe artistă nu o afectează faptul că Franța nu recunoaște legal această căsătorie.

”Deși îi respect pe cei care manifestă sentimente romantice și dorințe sexuale față de obiecte, în cazul meu e vorba de o relație simbolică, de o viziune păgână / animistă asupra vibrației spirituale care cuprinde întreaga lume,” scrie artista pe blogul ei,  Bridgeland. ”El înțelege că eu mai iubesc și alte poduri – și alți bărbați -, dar și că dragostea noastră depășește capriciile vieții.” Tot pe blogul ei, artista care folosește înregistrările cu sunetele emise de corzile de rezistență ale podurilor pentru proiectul ”Poduri cântătoare”, descrie legătura ei amoroasă cu podul din sudul Franței: ”Povestea dragostei noastre este un basm modern – am călătorit prin lumea largă timp de zece ani, făcând muzică folosind sunetele podurilor, iar pe măsură ce el îmi simțea vibrațiile apropiindu-se, mă atrăgea cu mai mare putere. Nunta noastră a fost organizată cu ajutorul prietenilor noștri din Barcelona, o comunitate de artiști care ne-a oferit atât ajutorul, cât și binecuvântarea. Deși el e de piatră, rezonanța ființei lui se face simțită extrem de puternic, iar în îmbrățișarea lui am simțit liniștea.”

Artista spune despre așa-numitul Pod al diavolului, ridicat în secolul unsprezece de niște călugări benedictini, că este senzual, demn de încredere, bun la suflet și extrem de arătos.

În 2007, o femeie de 37 de ani cu un puternic fetiș pentru obiecte, s-a căsătorit cu ”dragostea vieții ei”, Turnul Eiffel. ”Soția” Turnului și-a schimbat numele după ”partenerul” ei, pe care vine periodic să-l viziteze tocmai din Statele Unite.

Mai multe articole despre:
Australia pod căsătorie jodi rose