MENIU

O femeie și-a atacat soțul pentru că nu i-a spus că e frumoasă

Căsniciile se sfârșesc pentru cele mai variate motive, dar această întâmplare pare să fi dus neînțelegerile din cuplu la un alt nivel.

O femeie din statul american Texas și-a atacat soțul atunci când acesta nu i-a dat niciun răspuns după ce l-a întrebat dacă este frumoasă. Lizeth Guadalupe Ramirez a fost arestată marți seară, în urma incidentului.

Femeia are 20 de ani și pare să fi fost deranjată peste măsură de faptul că soțul său nu i-a răspuns la o simplă întrebare. A recurs astfel la violență fizică.

Aceasta a fost acuzată de agresiune, rănire corporală și violență domestică.

Cum s-a petrecut totul

Ramirez are o altă versiune și susține că soțul său a atacat-o primul și a încercat să o sugrume. Potrivit Laredo Morning Times, incidentul a ajuns în atenția poliției după ce chiar femeia a sunat pentru a primi ajutor. De cealaltă parte, soțul femeii a declarat că el este victima.

Toată întâmplarea s-a petrecut la cinematograful local. Soțul femeii a declarat pentru poliție că erau la film în momentul în care femeia l-a întrebat dacă este frumoasă. Potrivit bărbatului, acesta nu a auzit întrebarea și din acest motiv nu i-a oferit un răspuns soției sale. Tăcerea soțului său a supărat-o pe Ramirez. Spiritele s-au încins iar cei doi au fost nevoiți să părăsească sala de cinema.

Soțul femeii susține că în drumul spre casă, aceasta a început să îl lovească în mod repetat. Agresiunea fizică a continuat chiar și după ce cuplul a ajuns acasă. Un membru al familiei ar fi încercat să intervină, dar Lizeth Guadalupe Ramirez și-ar fi îndreptat furia și împotriva acestuia. A devenit la rândul său victima femeii.

În statul Texas, aceste delictele comise de femeie sunt considerate de clasă A, ceea ce înseamnă că Ramiresz ar putea risca un an de închisoare sau o amendă de până la 4.000 de dolari.

Mai multe articole despre:
familie cuplu violenţă domestică