MENIU

O femeie a murit de cancer după ce doctorii i-au greşit de 30 de ori diagnosticul

<p>O femeie a murit de cancer după ce doctorii i-au greşit de 30 de ori diagnosticul</p>

O femeie a murit de cancer de col uterin după ce doctorii i-au greşit de 30 de ori diagnosticul. Înainte de a deceda, ea avea dureri atât de mari încât nu se mai putea ridica din pat.

Jeannine Harvey (33 de ani) a fost la trei spitale, dar la niciunul dintre acestea nu i-a fost pus diagnosticul corect, relatează dailymail.co.uk.

Medicii i-au spus femeii că este suspectă de ruptură de ligamente, sarcom, la un moment dat susţinând că durerile sale ar fi provocate de anxietate.

Disperată, sora lui Jeannine Harvey, care a asistat la chinurile acesteia, i-a implorat în genunchi pe doctori să o creadă pe femeie şi să o trateze corespunzător.

În momentul în care doctorii au realizat că femeia, care era mama a patru copii, suferea de cancer de col uterin, a fost prea târziu. A murit în spital în iulie, la opt luni distanţă de primul test de sânge făcut de medici.

"Frumoasa mea soră era în agonie, mutilată de durere, dar nimeni nu o asculta", a povestit Marie Donovan (34 de ani). "Vreau să aflu de ce au ratat atâtea şanse de a-i pune diagnosticul corect surorii mele, a cărei moarte putea fi prevenită", a mai precizat ea.

O anchetă în acest caz a fost deschisă, pentru a se afla cum a fost posibil ca diagnosticul să fie ratat de atâtea ori de către medici.

Mai multe articole despre:
femeie cancer diagnostic doctori a murit