MENIU

O cunoscută prezentatoare TV din România și-a spart dinții

<p>Rocsana Marcu </p>

Rocsana Marcu este indragostita de calarie si merge pe hipodrom de fiecare data cand are ocazia. Ultima ei escapada a fost insa un dezastru. Vedeta si-a spart un dinte si s-a lovit destul de rau, dupa ce a cazut de pe cal.

Rocsana s-a ambitionat sa sara un gard destul de inalt, dar calul nu a putut sa o mai ajute. Blonda a cazut destul de rau si chiar si-a spar un dinte. Imediat cum a ajuns inapoi in Bucuresti a facut o vizita unui cabinet de stomatologie si si-a rezolvat problema.

"Iubesc toate animalele - am acasa caini si pisica - si de la 14 ani iau lectii de calarie. Tin minte si acum cum mergeam cu tata aproape zilnic sa le dam mere calutilor. Si pe Mayra si pe Indira, fetele mele, le indrum sa faca miscare, sa se bucure de natura, sa interactioneze cu animalele. Vineri le-am dus la Bran, intr-o tabara de tenis si pentru ca era o zi frumoasa m-am hotarat subit sa merg sa calaresc la un club din zona. Dintr-un exces de curaj nebun am incercat sa sar peste un gard care s-a dovedit a fi mai inalt decat ma asteptasem initial. Am cazut destul de rau – mi-am spart si un dinte - dar m-am ridicat triumfatoare si nu m-am lasat pana nu am reusit sa-l trec. La intoarcerea in Bucuresti, primul meu drum a fost la dentist", a povestit Rocsana Marcu la Antena Stars.