MENIU

Numărul casei tale spune dacă locuieşti cu ghinionul sau cu norocul

Află dacă locuieşte norocul sau ghinionul cu tine în funcţie de numărul casei tale. În cazul în care numărul căminului tău are două cifre se face suma şi se obţine un singur număr. 

Casa 1 – 1 ca număr al locuinței este un număr de bun augur care poate atrage norocul și armonia mai ales în cazul persoanelor singure, care își doresc un nou început. 1 aduce motivație, independența, puterea de a o lua de la capăt, energia de a iniția lucruri și de a lua decizii care nu au mai fost luate până acum. Lumina și mai ales lumina soarelui joacă un rol important în menținerea energiilor pozitive în această casă. Ca aspecte negative ale acestei case menționam infatuarea și aroganța.

Casa 2 – 2 aduce într-o locuința confort, armonie, protecție, siguranță, sentimentul de a te simți tu însăți atunci când te afli în acest spațiu. Casa cu această cifră este ideală mai ales pentru persoanele de sex feminin și pentru cuplurile care se află la începutul relației lor și își doresc ca această să evolueze. De asemenea, locuința cu acest număr favorizează dezvoltatea intuiției și a sensibilității. Adeseori, locuitorii săi devin prea preocupați de aspectele materiale ale vieții. Pot de asemenea deveni prea comozi, preferând activitățile din interiorul casei celor din exterior.

Casa 3 – Numărul 3 aduce acestei case și celor care locuiesc în ea creativitate, zâmbete, bună dispoziție, amuzament, ospitalitate și deschidere, relaxare, înlesnind totodată comunicarea. Tendințe nefaste vin dinspre sfera exceselor, a acțiunilor spontane, impulsive și a vecinilor răuvoitori. Locatarii acestei locuințe pot cădea în pericolul lenei, fugind de îndatoririle zilnice.

Casa 4 – Casa cu numărul 4 este casa stabilității, a siguranței, o ordinii și a curățeniei, dar și a puterii de concentrare. Dacă ai proiecte de terminat și nu te poți concentra, lucrul de acasă este cel mai indicat. Aici, gândurile și visurile devin idei, iar ideile prind contur concret. Pământul este un cuvânt care sugerează foarte bine structura energetică a acestei case și baza ei energetică. De aceea, grădina joacă un rol important pentru cei care locuiesc în ea. Locatarii sunt serioși, loiali și respectați de ceilalți. Stilurile de amenajare care i se potrivesc cel mai bine sunt cele clasice, tradiționale.

Casa 5 – Persoanele care locuiesc într-o casă care are ca număr reprezentativ numărul 5 sunt persoane flexibile și volubile, la curent cu toate noutățile și mondenitățile, iubind viața și micile ei plăceri, adorând să călătorească și să descopere lucruri noi. În acest spațiu se simt libere și lipsite de orice restricții. Numărul 5 aduce schimbări, de aceea look-ul și temele cromatice ale casei vor fi schimbate de mai multe ori de-a lungul anilor.

Casa 6 – Casa cu numărul reprezentativ 6 este casa frumuseții, a esteticului, a artisticului, vând o vibrație ce impune liniște și delectare. Calmul și liniștea parcă imperturbabilă a acestei case atrag după sine latura pozitivă și romantic a locatarilor săi. În acest spațiu, activitățile familiale sunt favorizate. Încercați să nu-i lăsați pe cei din exterior să intervină în casă și familia voastră căci destrămarea și dezechilibrarea este adusă de forțe latente, externe.

 

Casa 7 – Aventură și palpitațiile, nemulțumirile, anumite îndoieli, toate acestea nu vin neapărat din exteriorul casei, ci chiar din interiorul ei. Această casă este prielnică singuraticilor, persoanelor foarte spirituale și intelectualilor pentru că îi ajută să își fie autosuficienti, însă în cazul cuplurilor și al familiilor predispune spre sentimentul de singurătate, izolare și sentimentul de a fi neînțeles. Că aspecte negative menționam dependența și anumite excese ale locatarilor, de data aceasta de natură materială. Apa este un cuvânt cheie care aduce un echilibru energetic acestei case. Este indicate de aceea constuirea unei fantane, a unei mici piscine sau chiar a unui pârau artificial.

Casa 8 – Cei care sunt concentrați asupra laturii materiale ale vieții și sunt interesați să obțină succesul financiar înainte de toate, vor trebuie să afle că aceasta este casă ideală pentru ei. În această casă se vor naște multe planuri de afaceri menite să scoată bani mulți. Mai mult că sigur că locuința în șine este o investiție destul de bună pe termen lung. Locatarii lui 8 sunt ambițioși, au o voința puternică, sunt pragmatici, știu cum să-și facă visurile să devină realitate și foarte probabil că se implică în activități antreprenoriale.

Casa 9 – Casa cu numărul 9 ca număr reprezentativ este un spațiu ideal acțiunilor umanitare, persoanelor care își doresc cu orice preț să facă bine celorlalți și să schimbe lumea într-un sens pozitiv, persoanelor care iubesc animalele, odihnei, reîntineririi spirituale, unui talent artistic unic. De multe ori, acești locatari sunt persoane care au un trecut bogat și interesant, de care nu se pot debarasa total însă. Pentru că în această casă energiile predispus spre accidentări subite, ai mare grijă cum mânuiești aparatele electrocasnice. Vibrația numărului 9 te va ajută să învingi limitările și piedicile, reușind în activitățile tale de binefacere.

Mai multe articole despre:
numerologie