MENIU

Noul sezon al celebrului serial ''Twin Peaks'' va fi lansat în luna mai

Noul sezon al serialului cult "Twin Peaks",scris şi regizat de David Lynch, va fi lansat pe postul de televiziune Showtime pe 21 mai 2017. În ultimul trailer al seriei, regizorul Lynch este înfăţişat pe platourile de filmare, în timp ce savurează o gogoaşă, costumat precum şeful FBI Gordon Cole.

David Nevins, realizator de televiziune şi preşedinte al Showtime a prezentat informaţia despre debutul noului sezon al serialului "Twin Peaks", scris şi regizat de David Lynch: "Se întâmplă cu adevărat", a declarat Nevins, adăugând că seria va avea 18 episoade şi că episodul-pilot va dura două ore şi va debuta pe canalul Showtime în 21 mai 2017, potrivit contactmusic.com, preluat de Descoperă.ro.

Lynch a finalizat filmările pentru întreaga serie, pe care a realizat-o în forma unui lungmetraj, episoadele care vor fi prezentate publicului fiind rezultatul unui montaj ingenios. Primul trailer pentru noul sezon "Twin Peaks" a fost lansat înainte de Crăciun. În trailer, regizorul Lynch este înfăţişat pe platourile de filmare, în timp ce savurează o gogoaşă, costumat precum şeful FBI Gordon Cole.

Nevins n-a dezvăluit mai multe detalii, dar a scos la iveală faptul că David Lynch a imaginat o poveste halucinantă. În cuvintele lui Nevins va fi o "versiune în acord cu heroina pură pe care ne-o livrează filmic, de fiecare dată, David Lynch" care "se adresează spectatorilor cu o atenţie minuţioasă". De asemenea, Nevins a mărturisit că este puţin probabil ca o altă serie să-i urmeze acestui nou sezon, pentru că "este proiectat drept un eveniment unic".

Mai multe articole despre:
serie noua twin peaks