MENIU

Nicoleta Luciu a slăbit cinci kilograme în timp record cu două alimente

Cum a reuşit Nicoleta Luciu să slăbească 5 kg într-o săptămână

Pierderea celor aproape 40 de kilograme dupa cele doua sarcini pe care le-a avut au facut-o pe Nicoleta Luciu sa devina un model pentru mamicile ce vor sa-si recapete silueta.

Dupa ce la ambele sarcini s-a ingrasat intre 30 si 40 de kilograme, Nicoleta Luciu a devenit un as in ceea ce priveste slabitul. Vedeta a scris pe blogul sau reteta cu care a scapat de cinci kilograme intr-o singura saptamana!  
"Asta a insemnat mai multa munca dupa nastere, si in bucatarie, dar si in sala de sport. Am facut miscare cat am putut, insa am apelat la niste diete fulger care sa-mi dea un start motivant. Cu ajutorul lor, am dat repejor jos cinci kilograme intr-o saptamana", scrie Nicoleta pe blogul sau.

Pentru a da jos kilogramele pe care le-a adunat, Nicoleta a apelat la doua alimente-cheie. Supa de legume cu carne fiarta: fara sare, condimente si pielta. 

"Oricand iti este foame, mananci supa si bei ceai de anason neindulcit. Bea multa apa, pentru hidratare. Ne dezintoxicam, slabim si luam nutrientii necesari din legumele fierte. Inlocuim supa din versiunea precedenta cu tipurile de iaurturi care ne plac: chefir, sana, lapte batut, cu fructe sau seminte, toate cu pana la 5% grasime. De fiecare data cand ne este foame", a scris Nicoleta pentru cei curiosi despre silueta sa.

Sursa: Antenastars.ro

Mai multe articole despre:
dietă Nicoleta Luciu a slăbit