MENIU

Muşcat de propria pisică, a căpătat o boală ÎNSPĂIMÂNTĂTOARE. O poveste incredibilă

Muşcat de pisică, un om s-a îmbolnăvit de ciumă bubonică

Un barbat muşcat de propria pisica s-a imbolnavit grav. A mai reuşit să afle care este afecţiunea înspăimântătoare pe care o căpătase, înainte de a intra în comă.

Un bărbat din Oregon, SUA, care s-a îmbolnăvit de ciumă după ce a fost muşcat de pisica sa, a relatat pentru The Guardian întâmplarea şocantă petrecută în urmă cu doi ani.

Omul a fost muşcat, din greşeală, de propria pisică, care dispăruse pentru câteva zile şi se întorsese acasă. Iniţial nu a dat atenţie muşcăturii, însă a observat că pisica este cea care nu se simte bine. Ulterior, a început la rândul său să simtă semnele bolii, potrivit radio.bzi.ro.

Glandele de la subtioarele barbatului s-au umflat pana cand au ajuns la dimensiunile unor lamai, a ajuns de urgenta la spital unde a intrat in coma. Verdictul medicilor a fost unul cutremurător: omul avea ciumă bubonică.

Intre timp, mainile lui s-au umplut de bube si apoi s-au innegrit. Dupa 27 de zile de stat in coma si respirat cu ajutorul aparatelor, medicii au convins familia sa il declare mort clinic.

Din fericire, barbatul s-a trezit la timp si, surprinzator, a reusit sa se vindece de ciuma care a fost in trei faze: bubonica, pneumonica si septicemie. Medicii nu au reusit sa ii salveze degetele pe care le-au amputat.

Acum barbatul este sanatos si isi traieste viata invatand sa munceasca cu palmele.

Mai multe articole despre:
pisică muşcătură Oregon amputare ciuma bubonica