MENIU

Motivul pentru care un bărbat te iubește, în funcție de zodie

Iată atuurile tale secrete, în funcție de zodie!

Berbecul are o personalitate luminoasă

Dacă faci parte din zodia Berbecului, lucrurile principale pe care un bărbat le apreciază la tine sunt generozitatea și spiritul tău de sacrificiu. Femeia din zodia Berbecului este extrem  de delicată, uneori copilăroasă și trezește în sufletul celorlalți dorința de a o proteja. Deși pari independentă și puternică, latura ta fragilă este cea care îi seduce pe bărbați. Faptul că împrăștii lumină îl face pe partener să te iubească pasional și să aibă mereu grijă de tine.

Taurul este plin de senzualitate

Pentru că te afli sub semnul lui Venus, ești și tu o zeiță a iubirii. Partenerul iubește la tine faptul că ești senzuală, feminină și dominatoare. Îi place să te răsfețe, să te țină în lux și să te păstreze numai pentru el, deși tu adori să faci cât mai multe victime.

Gemenii trezesc pasiuni arzătoare

Femeile Gemeni dețin adevărate secrete în arta amorului. Dacă faci parte din această zodie, partenerul va fi complet subjugat de tine. Ești una dintre acele femei fatale, care au nenumărați admiratori la picioare. Bărbatul pe care îl alegi va fi flatat și se va mândri cu tine, considerându-te un trofeu prețios. Ceea ce iubește cel mai mult la tine este puterea ta incredibilă de atracție și forța ta interioară.

 

Racul este un izvor de sensibilitate

Natura învăluitoare și extrem de emoțională a Racului îi cucerește pe bărbați. Dacă ești o femeie Rac, îi vei dărui partenerului un amestec de voluptate și sentimente năvalnice, care îl vor lua pe sus, asemenea unui val. Alături de tine, fiecare zi este o surpriză și rutina nu se va abate niciodată asupra relației voastre. Bărbatul lângă care te afli iubește la tine faptul că ești sensibilă, strălucitoare și îl faci să se simtă special.

Femeia Leu îi face pe bărbați să se simtă împliniți

Prezența ta maiestuoasă îi incită pe mulți bărbați să te cucerească. De asemenea, toți apreciază că, după ce ai intrat în relație, ești fidelă și dedicată. Dar adevăratul motiv pentru care bărbatul tău te iubește este că îl faci să se simtă cu adevărat împlinit. Alături de tine își descoperă forțele și resursele, își dezvoltă întregul potențial. Ție, mai mult decât oricui, ți se potrivește cunoscuta expresie că „dezvălui ce este mai bun dintr-un om”, în acest caz din partenerul tău.

Mai multe pe divahair.ro.

Mai multe articole despre: