MENIU

Mobile Summer Days la eMAG - Telefoane, tablete și laptopuri la super-prețuri

Vara asta ai prețuri excelente la telefoane, tablete și laptopuri de la eMAG în cadrul promoției Mobile Summer Days.

Iată lista completă cu telefoane, tablete și laptopuri la reducere de la eMAG în cadrul promoției Mobile Summer Days AICI.

În continuare aveți cele mai interesante oferte din cadrul Mobile SUmmer Days la eMAG.

Mobile Summer Days la eMAG - Apple iPhone 6 Plus

Telefonul iPhone 6 Plus aproape că nu are nevoie de nicio prezentare. Este la reducere în cadrul Mobile Summer Days de la eMAG. Telefonul nu doar că este mai mare, ci și mai bun ca toate modelele precedente. Este mai subțire, mai puternic și remarcabil de eficient energetic.

Prețul telefonului e disponibil AICI.

Mobile Summer Days la eMAG - Samsung A5 Galaxy

Un telefon excelent și cu o reducere de 350 de lei la eMAG în cadrul promoției Mobile Summer Days este Samsung A5 Galaxy. Telefonul e dotat cu două camere foto puternice, cu senzori de 13 și 5 Mp, procesor Quad Core de 1200 Mhz și memorie internă de 16Gb.

Prețul telefonului e disponibil AICI.

Mobile Summer Days la eMAG - tableta UTOk 701D

Este una dintre cele mai accesibile ca preț tablete de pe piață și acum beneficiază și de o reducere de la eMAG în cadrul promoției Mobile Summer Days. Această tabletă are un procesor Dual Core de 1 Ghz, memorie RAM DDR3 512MB, 8GB HDD și se poate conecta la internet numai prin intermediul Wi-Fi.

Prețul e disponibil AICI.

Mobile Summer Days la eMAG - tableta Wink Elite

Tableta Wink Elite este extrem de accesibilă și are un discount de 34% din preț în cadrul Mobile Summer Days de la eMAG. Tableta e dotată cu un procesor performant Cortex A7 Quad Core de 1,3 Ghz, are 7.85 inch display-ul de tip IPS și se poate conecta la internet prin Wi-Fi.

Prețul e disponibil AICI.

Mobile Summer Days la eMAG - tableta Lenovo IdeaTab A5500

Această tabletă are un preț excelent în cadrul Mobile Summer Days de la eMAG, fiind la reducere cu 32%. Tableta e foarte performanta, are un procesor Quad Core de 1,3 Ghz, 8 inch display de tip IPS, Multi Touch și 1 Gb de Ram. În plus, are Wi-fi și folosește sistemul de operare Android 4.2.

Prețul e disponibil AICI.

Mobile Summer Days la eMAG - Laptop Lenovo G40-30

Acest laptop are o reducere de 11% în cadrul Mobile SUmmer Days la eMAG și folosește un procesor Intel Celero Dual Core cu o frecvență de 2.16 Ghz. Display-ul laptopului este de 14 inch, 2Gb memorie internă și HDD de 500 Gb.

Prețul e disponibil AICI.

Mobile Summer Days la eMAG - Laptop ACER Aspire

Un alt laptop cu o ofertă excelentă în cadrul promoției Mobile Summer Days de la eMAG este performantul Acer Aspire cu procesor Intel Pentium Quad Core cu frecvență de 2,16 Ghz și ecran de 14 inch. În plus, laptopul e dotat cu placă video Intel HD Graphics și sistem de operare cu licență, preinstalat, Windows 8.1.

Prețul e disponibil AICI.

Mobile Summer Days la eMAG - Laptop Dell Inspiron 3542

Acest laptop este dotat cu un procesor Intel Core i7 cu o frecvență de 2 Ghz Haswell, display-ul are o diagonală de 15.6 inch. Laptopul are unitate optică DVD-RW și placă video nVidia GeFroce 840M 2Gb.

Prețul laptopului este disponibil AICI.

 

Mai multe articole despre:
emag mobile summer days