MENIU

Mihaela Rădulescu, desfiinţată: "Agresivă, perversă şi deviantă"

Mihaela Rădulescu, desfiinţată: "Agresivă, perversă şi deviantă"

Diva de la Monaco şi-a justificat momentele controversate prin rolul pe care ProTV i l-a încredinţat în juriul show-ului "Românii au talent". "Psihologul vedetelor", Ilie Marinescu, a comentat comportamentul Mihaelei Rădulescu în emisiune, iar concluzia e usturătoare pentru vedetă.

Primele lucruri observate de psiholog la divă sunt intoleranţa şi agresivitatea: "Lipsa de înţelegere din partea unui membru al juriului faţă de anumiţi concurenţi, în speţă a Mihaelei Rădulescu, arată că acei concurenţi trebuie să ţină seama de părerile juriului şi nu de propriile convingeri sau aptitudini. A impune propriile criterii de evaluare fără a ţine cont de respectarea personalităţii unui concurent indică o latură agresivă a comunicării sentimentelor şi opiniilor, ceea ce se traduce prin lipsă de toleranţă. Ar trebui să ne întrebăm cum s-ar simţi Mihaela dacă cineva i-ar scoate în evidenţă anumite defecte. Ea profită de postura de membru în juriu şi consideră că asta îi dă dreptul să umilească un concurent doar pentru că nu toţi sunt modele. Orice individ are calităţi dincolo de aspectul fizic".
 
Comportamentul divei nu e adaptat vârstei, susţine Ilie Marinescu: "Mihaela dansând sau sărutându-se cu un concurent doar de dragul unui rating scoate în evidenţă, de asemenea, o personalitate accentuată. Ar face orice pentru a ieşi în evidenţă fără a ţine cont că fiecare etapă de dezvoltare a unui individ se raportează la un anumit tip de comportament. Odată cu acumularea unui număr de ani trebuie să devii model pentru alţii. Dacă la o vârstă mai mică, un comportament "pervers" poate fi acceptat sau tolerat, odată cu trecerea anilor, acesta poate fi încadrat ca fiind deviant".
 
Citeşte mai mult pe ziarulring.ro
Mai multe articole despre:
Mihaela Rădulescu psiholog Românii au talent