MENIU

Mesajul ingerilor pentru luna septembrie. Iata ce trebuie sa faci ca sa iti mearga bine!

In luna septembrie ne va fi testata credinta, se cere sa-i protejem pe cei dragi si ce am creat si sa accepatam provocarile din viata noastra.

Prima parte a lunii

In prima parte a lunii vor exista cateva presiuni si vom avea tendinta sa fortam anumite lucruri. Cu toate acestea, calea spre adevar va fi prin rugaciune. Divinitatea ne va ajuta sa descoperim acea forta interioara care ne va ajuta sa mergem mai departe.

Vor exista cateva provocari si in zona relatiilor, insa ingerii ne indeamna sa ne analizam mai bine, pentru ca numai in acest fel vom putea descoperi ce anume ne-a impins in acele situatii. Atentie la mesajele care se primesc prin vise, acestea nu trebuie trecute cu vederea.

Mijlocul lunii

Trebuie facuta distinctia intre ce simtim si ce dorim sa facem. Nu toate alegerile ne vor duce in directia potrivita si de aceea trebuie sa ne cunoastem mai bine. Din 9 septembrie vor avea loc foarte multe evenimente care isi vor pune amprenta puternic asupra multor nativi. Sfatul ingerilor pentru aceasta perioada este acela de a evita sa ne mintim singuri si sa-i accpetam pe cei din jur asa cum sunt. Trebuie sa ne asumam foarte bine rolurile si sa nu avem un comportament exagerat.

Articolul integral pe Ele.ro.

Mai multe articole despre:
mesaj credinţă septembrie îngeri