MENIU

MESAJE DE PAŞTE 2015, SMS-uri de PAŞTE 2015 FELICITĂRI DE PAŞTE 2015! HRISTOS A ÎNVIAT!

<p>FELICITARI DE PAŞTE</p>

MESAJE DE PAŞTE 2015, SMS-uri de PAŞTE 2015 FELICITĂRI DE PAŞTE 2015! HRISTOS A ÎNVIAT! Mesaje de Paşte se trimit cel mai simplu de pe Facebook. Trimite şi tu un MESAJ de PAŞTE! REALITATEA.NET iti propune idei de MESAJE DE PAŞTE 2015, SMS-uri de PAŞTE 2015.

MESAJE DE PAŞTE 2015, SMS-uri de PAŞTE 2015 FELICITĂRI DE PAŞTE 2015! HRISTOS A ÎNVIAT!
 Mesaje de Paşte se trimit cel mai uşor pe Facebook. Ca in fiecare an, de fiecare sarbatoare importanta, de aceasta data Pastele, romanii blocheaza retelele de telefonie mobila trimitand sms-uri de Paste.
Insa de cand Facebook a luat amploare, iar toti prietenii nostri sunt pe reteaua de socializare, sms-urile, mesajele si urarile de Paste sunt trimise cu ajutorul acesteia. Cel mai utilizat mesaj postat pe Facebook, de Paste, este “Hristos a Inviat!”, caruia i se adauga o imagine, de obicei cu iepurasi.

MESAJE DE PAŞTE 2015, SMS-uri de PAŞTE 2015 FELICITĂRI DE PAŞTE 2015! HRISTOS A ÎNVIAT!
 
Mesaje de paşte haioase de pe Facebook. Trimiteti si voi:)

MESAJE DE PAŞTE 2015, SMS-uri de PAŞTE 2015

“Să paştem cât de mulţi, să paştem toţi de-o dată, chiar dacă iarba nu-i legală, măcar e tolerată.”

“16 iepuraşi: opt se spionează, cinci sunt la somnic şi frumos visează. Doi mai albiori dau cadouri de sărbători. Iar ultimul a citit: un nou Paşte fericit!”

“De Paşte să iei de poftă, nu să mănânci de foame, carnea de miel are cam 200 de calorii la suta de grame.”

“Mai bine dau mesaje de Paşte decât să fac minute adiţionale. Mi-am dat salariul ca să umplu masa de bucate tradiţionale.”

“Simte-te bine de Paşte şi înfruptă-te cu bucate. Bucură-te ca daltonistul când vede ouă colorate.”

Cele mai haioase şi trăsnite mesaje de Paşte

 
    • Un iepuraş tare drăgălaş/ A ieşit în cale cu viteză mare/ Şi-ţi urează neîncetat/ Să ai Paşte minunat/ Şi Hristos a Înviat !
    • Iepuraşul mustăcios e de Paşte norocos, nu-ţi lasă cadou în ghete, are el alte secrete: pasca, oul înroşit, cozonac, mielul fript şi un Paşte Fericit!
    • Un iepuraş cu botic alb/ A venit la voi în prag/ Să vă aducă un ou roşu/ Care să vă umple coşul. Ciocniţi? Hristos a Înviat!
    • Un gând curat, un miel împănat, un ou înroşit, cozonac îndulcit, un vin de-ai bea, Hristos va Învia!
    • Anul acesta iepuraşul să vină la tine încărcat cu bunătăţi şi să nu uite să îţi dea şi plicul cu cei o sută de pupici de la mine. Paşte Fericit!
    • Să-ţi fie viaţa pufoasă ca un cozonac, fără griji ca a unui mieluşel, colorată ca un ou de Paşte şi luminoasă ca Ziua Învierii…Hristos a Înviat!
    • Paşte, mielul fericit, oul şade înroşit, de ruşine s-o scumpit, iar iubitul iepuroi să v-aducă euroi, fericire, sănătate, mult noroc şi spor la toate.
    • Iepuraşi nenumăraţi/ Să îţi sară buclucaş/ Drept pe covoraş.
    • Iepuroiul nu mai vine/ Că nu prea se simte bine/ A aflat din Parlament/ Că e criză in buget/ Aşa că s-a îmbătat/ Ca să nu fie crizat!
    • Mai bine dau mesaje de Paşte decât să fac minute adiţionale... Mi-am dat tot salariul ca să umplu masa de bucate tradiţionale.
    • Simte-te bine de Paşte şi înfruptă-te cu bucate, bucură-te ca daltonistul când vede ouă colorate.

FELICITĂRI DE PAŞTE Trimite o FELICITARE VIRTUALĂ de PAŞTE celor dragi