MENIU

MESAJE DE CRĂCIUN. O selecţie de urări: SĂRBĂTORI FERICITE!

<p>FELICITĂRI DE CRĂCIUN. Trimite-le celor dragi o felicitare de Crăciun: Sărbători Fericite!</p>

MESAJE DE CRĂCIUN. O selecţie de urări: SĂRBĂTORI FERICITE! Crăciunul a început să fie serbat de către creștini pe 25 decembrie, după cel puțin trei secole de la începerea misiunii de evanghelizare a apostolilor, anume începând cu secolul al IV-lea în Vest și începând cu cel de-al V-lea secol în Est. 

MESAJE DE CRĂCIUN. O selecţie de urări: SĂRBĂTORI FERICITE! Inițial, sărbătoarea nașterii lui Hristos era ținută pe 6 ianuarie, istoricii știind azi că ea se celebra deja în 336 d. Chr., la Roma. (în Est, „Boboteaza”, serbată la data de 6 ianuarie începând cu secolul al IV-lea, celebra pe atunci nașterea, botezul și primul miracol al lui Iisus, în timp ce gnosticii (sectă creștină considerată eretică de către creștinismul canonic) serbau aceeași „Epifanie” în Egipt, încă din secolul al II-lea, tot la data de 6 ianuarie, când, în viziunea lor, „Iisus s-a arătat ca Fiul lui Dumnezeu la botez” . Sextus Julius Africanus, un creștin din secolul al III-lea, este primul care alege în 221 d. Chr. această dată pentru nașterea lui Iisus, care însă nu va fi celebrată încă multă vreme de către ceilalți creștini, care preferau 6 ianuarie.

MESAJE DE CRĂCIUN. O selecţie de urări: SĂRBĂTORI FERICITE! În fiecare an, de Crăciun, ne îndreptăm atenţia spre familie, spre cei dragi. Sărbătorim Naşterea lui Iisus Hristos şi venirea lui Moş Crăciun, plin de daruri pentru copiii cuminti. Crăciunul este o sărbătoare a credinţei, a familiei, a împăcării şi iertării. Se spune că măcar în zilele de Crăciun e bine să meditezi asupra ta şi a celor dragi şi să încercăm să fim mai buni şi mai toleranţi.

MESAJE DE CRĂCIUN. O selecţie de urări: SĂRBĂTORI FERICITE! MESAJE de CRĂCIUN pentru părinți

„M-ați ținut de mână și m-ați învățat cum să împodobesc primul meu pom de Crăciun. Astăzi decorez bradul și mi-aș fi dorit sa fiți lângă mine. Va urez din suflet Crăciun fericit!”

„Fie ca fulgii de zăpadă să cadă ușor peste inima voastră și să vă aline dorul de mine. Un Crăciun plin de bucurii! ” MESAJE DE CRĂCIUN. O selecţie de urări: SĂRBĂTORI FERICITE!

„Când eram mică, îmi doream cele mai frumoase daruri de la Moș Crăciun. Acum știu ca cele mai importante cadouri nu stau împachetate frumos sub brad, ci sunteți voi. Sărbători fericite! Vă îmbrațișez cu drag. ”

Mai multe urari!

Mai multe articole despre:
mesaje de Crăciun urări de Crăciun