MENIU

Medicul i-a spus că suferă de constipaţie şi i-a prescris laxative. Acasă însă, a păţit ceva şocant

O tânără din Marea Britanie a avut un şoc incredibil, după ce a adus pe lume un băieţel, deşi nu ştia că este însărcinată.

Charlotte Bryant are 20 de ani, iar de ceva vreme începuse să se simtă rău. La început avea dureri de spate, iar doctorii i-au prescris nişte calmante. Acest lucru nu a ajutat-o, aşa că a mai cerut opinia unui medica. Acesta din urmă a diagnosticat-o cu constipaţie şi i-a spus să ia laxative.

Zis şi făcut! La scurt timp, Charlotte a mers la toaletă, crezând că medicamentele îşi fac efectul. Numai că ceva complet neaşteptat s-a întâmplat: tânăra a născut un băieţel, scrie The Sun.

"Părea absolut ireal. Am strigat la fratele meu, spunându-i că am născut un băieţel. Iniţial mi-a spus s-o las baltă cu glumele şi nu m-a crezut decât când a intrat în baie şi m-a văzut ţinând copilul în braţe", a povestit ea.

O ambulanţă a fost chemată imediat, medicii acordând îngrijiri proaspetei mămici şi bebeluşului. Ambii sunt acum în afara oricărui pericol.

Charlotte şi iubitul ei, Daniel, spun că, deşi nu au plănuit asta, sunt cei mai fericiţi părinţi din lume.

"Chiar nu am avut idee că sunt însărcinată. M-am îngrăşat puţin, dar am crezut că e din cauza dulciurilor. (...) Pentru mine este cel mai frumos bebeluş din lume, iar eu şi Daniel îl iubim extrem de mult, chiar dacă totul a fost o surpriză", a mărturisit tânăra în cele din urmă.