MENIU

MASTERCHEF. "Ai mâncat tot? Ziceai că eşti la CURĂ". Care e CHEF-ul care ţine dietă

MASTERCHEF. Discuţii între cei trei chefi
<p>MASTERCHEF</p>

MASTERCHEF. Competiţia Masterchef a reînceput şi, în ciuda faptului că cei trei Chefi sunt nevoiţi să guste toate preparatele concurenţilor, unul dintre ei ţine o cură de slăbire.

MASTERCHEF. Secretul unuia dintre Chefi a fost dezvăluit de colegul său de prezentare, atunci când cei doi au împărţit desertul delicios al unuia dintre concurenţi.

Chef Sorin Bontea s-a supărat când a descoperit că Chef Florin Dumitrescu a mâncat mare parte din desertul cu sos de rodii realizat de concurent, spunându-i "Ai mâncat tot? Ziceai că eşti la cură!"

 

MASTERCHEF. Recent, Aida Parascan a postat pe Facebook un mesaj care pare să descrie perfect starea prin trece.

"Fericirea nu poate fi cumpărată.... Putem cumpara un desert și practic e același lucru.", a scris Aida.

Tanara mamica s-a despartit de iubitul italian si s-a mutat in Romania, definitiv, dupa cum spune chiar ea.

"Dupa ce am castigat MasterChef am decis sa revin acasa si sa iau totul de la zero. O alta viata, o alta cariera, de data aceasta bazata  pe o pasiune care vine din interiorul meu. Am ales Romania si pot sa spun ca e o decizie definitiva”, a spus Aida pentru foodstory.ro.

Ea si-a deschis o afacere in Buzau, orasul ei natal. “Am creat un nou concept de cofetarie - patiserie... nici nu stiu cum as putea sa il numesc. E vorba de o bucatarie unde se gasesc deserturi si torturi personalizate, atat in gust cat si design, dar si pizza si diferite antreuri pentru bufet rece. Realizez de asemenea si meniuri pentru evenimente si restaurante. Si in curand  voi organiza si cursuri pentru amatori", a explicat Aida Parascan.

MASTERCHEF. Prima editie a noului sezon va aduce cu ea si o premiera: singurul concurent din istoria show-ului de la Pro Tv care reuseste sa ii impresioneze pana la lacrimi pe toti trei juratii. Cu o poveste impresionanta si un preparat simplu, dar corect gatit, acest concurent isi va condimenta cu multa emotie prezenta in fata juratilor si va reusi sa le smulga lacrimi, la propriu, anunță Protv.ro.

Este cel mai inedit si cel mai bun preparat mancat vreodata”, va spune chef Bontea, care nu isi va putea retine lacrimile, iar chef Scarlatescu va aplauda cu generozitate.

La randul lui, impresionat de gustul impecabil descoperit intr-o farfurie simpla, chef Dumitrescu va recunoaste: “Sunt cel mai fericit ca fac parte din acest juriu si ca pot sa gust minunatii de genul asta. Este singurul concurent din istoria MasterChef Romania care a reusit sa faca juratii sa planga. Este singurul concurent care ne-a adus lacrimi in ochi”.

Despre ce concurent este vorba, care este povestea lui si cu ce farfurie se va prezenta, veti descoperi in prima editie MASTERCHEF din noul sezon.

CASNICA DE LA MASTERCHEF, goală în Playboy FOTO 18+