MENIU

Marius Moga și-a luat soția gravidă și a plecat grăbit la Cluj. Ce l-a determinat să ia decizia

Marius Moga și-a luat soția gravidă și a plecat în mare grabă spre Cluj. Potrivit apropiaților celor doi, decizia luată de Moga a fost una neașteptată, la care nimeni nu s-a așteptat.

Marius Moga si sotia lui, Bianca Lapuste, se pregatesc pentru venirea pe lume a primului lor copil, o fetita. Compozitorul e in culmea fericirii pentru ca si-a dorit foarte tare sa fie tatic, iar Bianca i-a indeplinit acest vis, potrivit WOWBiz.

Bianca s-a bucurat de o sarcina usoara, fara greturi, stari de rau sau pofte exagerate, asa ca nu l-a prea chinuit pe viitorul tatic Moga. E drept insa ca nu s-a abtinut de la mancare, iar acest lucru se observa pentru ca a luat zeci de kilograme in plus. Nu-si face griji pentru ca le va da jos dupa ce o va aduce pe lume pe fetita ce va purta numele de Maria.

Desi Bianca a avut o sarcina cat de cat usoara, compozitorul nu a scapat-o din ochi, ba mai mult, atunci cand trebuia sa plece din Bucuresti, cu tabara de muzica sau sa sustina concerte in alte orase, o lua cu el. De cateva zile, cei doi au plecat spre Cluj Napoca, orasul natal al Biancai.

“Toata lumea credea ca Bianca va naste in Bucuresti, la o clinica privata, dar cred ca s-au razgandit pe ultima suta de metri. De cateva zile au plecat la Cluj Napoca, au decis ca fetita lor sa vina pe lume acolo. Moga nu a mai trecut nici pe la studio, a lasat vorba ca e plecat la Cluj, noroc ca angajatii isi fac treaba, iar el poate sta linistit. Si la "Vocea Romaniei", unde Marius este jurat, s-a luat o pauza cu filmarile, tocmai bine pentru el.

Probabil, Bianca va mai ramane o perioada la Cluj, dupa ce va naste, ca sa o ajute mama ei, dar si ceilalti membri din familie. Si cei din familia lui Moga s-au oferit sa-i ajute, ei stau la cativa kilometri distanta de Cluj, la Alba Iulia. Abia dupa aceea, probabil Bianca si micuta vor veni la Bucuresti in casa noua in care ea si Moga s-au mutat de curand. Asta daca nu se vor razgandi din nou si se intorc la Bucuresti si va naste la clinica la care doreau de la bun inceput. Fetita trebuie sa vina pe luna la finalul acestei luni sau la inceputul lui octombrie,  asa ca ar mai avea timp sa se razgandeasca”, sustin surse din anturajul celor doi.

Compozitorul e nerabdator sa-si tina fetita in brate si sustine ca isi va ajuta sotia la schimbat scutece. "Cred ca e cel mai frumos lucru pe care poți sa-l experimentezi in viata, sa ai propriii tai copii. Abia astept sa-mi tin bebelusul in brate. Pur si simplu, am o stare de bine. Cat despre prioritati, un copil e ceva magic, nu cred ca poti sa stai deoparte prea mult timp. Nu am nicio problema in a schimba scutece si a spala biberoane. Cred ca e un bun moment ca sa devin mai responsabil. Imi doresc sa am o viata frumoasa impre­una cu Bianca si cu fetita noastra… Pana acum am tras mereu pentru cariera (…)”, a spus Moga pentru revista Viva.