MENIU

MARIOARA MURARESCU A MURIT. Chinul prin care a trecut MARIOARA MURARESCU

MARIOARA MURARESCU A MURIT. Chinul prin care a trecut MARIOARA MURARESCU

MARIOARA MURARESCU A MURIT. A petrecut Sărbătorile de Iarnă tot în spital, dar nu a mai avut putere să răspundă zecilor de apeluri şi de mesaje de bine pe care le-a primit. Potrivit unor apropiaţi, MARIOARA MURARESCU era conştientă că i-a recidivat cancerul şi că doar o minune o mai poate salva. Mărturia i-a distrus pe prietenii care se roagă zi şi noapte pentru sănătatea ei.

MARIOARA MURARESCU A MURIT.  Internată de peste şase luni, MARIOARA MURARESCU cu (66 de ani) se lupta cu necruţătoarea maladie, dar şi cu depresia. Cu toate că încearca să păstreze aparenţele unui optimism molipsitor, prezentatoarea emisiunii "Tezaur folcloric", de la televiziunea publică, traversa în realitate cea mai dificilă perioadă din viaţa ei. Mutată dintr-o rezervă în alta, vedeta se afla în grija medicilor de la Spitalul Militar "Dr. Agrippa Ionescu", din Baloteşti – Ilfov, mai cunoscut ca "Spitalul SRI", scrie Ziarul Ring

MARIOARA MURARESCU A MURIT.  Episoadele de chimioterapie la care a fost supusă în ultimii ani au traumatizat-o pe MARIOARA MURARESCU , susţin artiştii apropiaţi realizatoarei TV. "Am vorbit recent cu dânsa şi mi-a frânt inima... Mi-a spus: «În limbă mai au să mă înţepe, că în rest m-au înţepat peste tot». Mi-am dat seama că nu mai suporta tratamentul din spital. Acum, mi-a spus că urmează o terapie mai blândă şi că aşteaptă să vadă dacă dă rezultate", a mărturisit un interpret de folclor, vechi colaborator al "Tezaurului folcloric".

MARIOARA MURARESCU A MURIT. Ce spunea la TEO

MARIOARA MURARESCU A MURIT. MARIOARA MURARESCU  a vorbit, prin telefon, la Teo Show, despre starea ei de sanatate.

MARIOARA MURARESCU A MURIT.  "Ma bazez pe rugaciunile celor din jur. Ma simt bine. Muncesc, e aceea perioada in care am foarte mult de munca. Am facut progrese. Atata timp cat execut ceea ce mi se cere, fac progrese. Lucrez cu oameni exceptionali, copiii mei imi sunt alaturi. Imi pare rau ca prin aceste preocupari ale mele reusesc sa umbresc un pic sarbatorile", a spus Marioara Murarescu, potrivit wowbiz.ro.

 

MARIOARA MURARESCU A MURIT. Chinuită prin spitale

MARIOARA MURARESCU A MURIT. MARIOARA MURARESCU  se chinuieşte de jumătate de an prin spitale, dar acum pare să fie fizic mult mai bine decât până acum. În schimb, din punct de vedere emoţional, sunt unele probleme.

Îndrăgita realizatoare a emisiunii "Tezaur Folcloric" a fost mutată recent de la Spitalul "Elias" din Capitală la Spitalul Militar "Dr. Agrippa Ionescu" din Baloteşti, judeţul Ilfov, informează ziarul Ring.

MARIOARA MURARESCU A MURIT. Aici MARIOARA MURARESCU  îşi continuă recuperarea şi încearcă să-şi revină din depresie.

O mână de ajutor a venit din partea Sofiei Vicoveanca. Interpreta de muzică populară a rugat-o pe Teo Trandafir să o viziteze la spital şi s-o convingă prin propriul exemplu că poate învinge boala. "A fost de mai multe ori la Marioara", a spus cântăreaţa.

 

MARIOARA MURARESCU A MURIT.  Se recuperase la Elias

Realizatoarea TV MARIOARA MURARESCU  se simte bine, face recuperare la clinica de profil a Spitalului Elias, după intervenţia din iunie de îndepărtare a unei tumori la coloana vertebrală, realizată la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Cluj, potrivit apropiaţilor acesteia.

MARIOARA MURARESCU A MURIT. MARIOARA MURARESCU  este internată, din 9 august, la Spitalul Elias din Capitală, pentru continuarea îngrijirilor medicale, a declarat atunci, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al unităţii sanitare, dr. Valentin Calu.

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Elias a precizat că MARIOARA MURARESCU  a cerut să nu fie date informaţii în legătură cu starea sănătăţii sale.

Apropiaţi ai realizatoarei TV au explicat că aceasta a fost internată în Clinica de Recuperare, Medicină Fizică şi Balneologie a spitalului, care are şi un Compartiment de Recuperare Neurologică.

MARIOARA MURARESCU  a fost externată recent de la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Cluj.

MARIOARA MURARESCU A MURIT. . Realizatoarea TV a fost internată în iunie la Secţia de Neurochirurgie a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Cluj-Napoca, unde a fost supusă unei intervenţii de îndepărtare a unei tumori la coloana vertebrală.

Surse din cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Cluj declarau corespondentului MEDIAFAX, tot în 9 august, că în urma intervenţiei starea fostei prezentatoare TV a fost stabilă, iar aceasta a putut fi externată.

"Pacienta MARIOARA MURARESCU  s-a aflat în luna iunie internată la Secţia de la Neurochirurgie a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Cluj. A suferit o intervenţie chirurgicală de îndepărtare a unei tumori la coloana vertebrală. Şeful de secţie a spus că evoluţia pacientei a fost una stabilă, astfel că a putut fi externată pentru a urma tratamentul mai aproape de casă", au declarat sursele citate.

MARIOARA MURARESCU A MURIT.  MARIOARA MURARESCU  este realizatoare şi prezentatoare a emisiunii de televiziune "Tezaur folcloric", difuzată pe TVR. În 1971 şi-a început cariera la Radioul public, iar în 1977 s-a angajat la TVR ca realizator de emisiuni folclorice. Prima încercare de realizare a celebrei emisiuni "Tezaur Folcloric" a avut loc în 1978, dar abia în 1982 a primit un spaţiu fix în grila de programe a televiziunii.
De-a lungul carierei sale a organizat numeroase festivaluri de folclor, concerte de colinde, emisiuni duplex cu Televiziunea Moldova la Bucureşti şi Chişinău.

MARIOARA MURARESCU A MURIT.  De asemenea, a realizat primul disc de aur "Tezaur folcloric" (1992), prima casetă video "Tezaur folcloric" (2000), lucrarea "Cu ochii lumii" (cuprinzând diverse opinii despre emisiunea "Tezaur folcloric").

 

 

Mai multe articole despre:
Marioara Murărescu Marioara Murarescu a murit